[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونی کروس، هافبک تیم ملی آلمان در مصاحبه با وبسایت فدراسیون فوتبال این کشور در مورد حضورش در رئال مادرید صحبت کرد. وی گفت:”رئال مادرید بزرگترین چالش است. کل دنیا این باشگاه را می شناسند. به خاطر این انتقال تبریک های زیادی نصیب من شد.”
وی افزود:” خوشحالم که می توانم با بازیکنانی نظیر رونالدو و راموس و همچنین هم تیمی هم در پیراهن المان، خدیرا هم بازی شوم.”
کروس در مورد جدایی از بایرن گفت” تصمیم درستی بود.با بایرن در سال قبل سه جام بردم و امسال دو جام. به عنوان یک فوتبالیست هرگز قانع نمی شوم و جامهای بیشتری می خواهم. بایرن همیشه گزینه اول من بود و به همین خاطر در سالهای اخیر با هیچ باشگاهی مذاکره نکردم. اما پس از آن که برای تمدید به توافق نرسیدیم، بهترین باشگاه های دنیا به سراغ من آمدند و تصمیم گرفتم که تجربه جدیدی را داشته باشم.
وی افزود:” در سالهای اخیر در یکی از بهترین باشگاه های دنیا نقشی کلیدی داشتم. رقابت بالایی وجود داشت اما مربیان مختلف نگاهشان به من یکسان بود. گواردیولا و سامر همیشه از حامیان مهم من بودند و اعتمادشان را به من نشان دادند. اما من به دنبال تجربه هایی دیگر بودم.”
میگن صفاریان رو حذف کرده از البوم پارو
ایا این همانا حماقت نیست؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)