خامس:” خیلی خوشحالم، همه چیز خوب پیش رفت”
خامس رودریگز پس از اتمام تست پزشکی با موفقیت اولین صحبت های خود را به عنوان بازیکن رئال مادرید انجام داد.
خامس در صحبت های اخیرش تاکید کرد:” خیلی خوشحالم، همه چیز خوب پیش رفت.”
عکس روز : ۷ تا ۱۱ جادویی رئال!
۵ تن از بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان در رئال مادرید هستند. شماره ۷ تا شماره ۱۱ رئال را پنج شماره جادویی تشکیل می دهند.
کریستیانو و بیل در دو سر این پنج قطبی هستند که هر دو در سالهای اخیر کیفیتشان را به عنوان بهترین های جهان نشان دادند. بنزما که خود را به عنوان یک مهاجم با کلاس جهانی ثابت کرده است، شماره ۹ را به تن می کند و شماره های ۸ و ۱۰ بر تن آینده دار ترین بازیکنان فوتبال جهان خواهد بود : دو هافبک به نامهای کروس و خامس که ستاره های جام جهانی برزیل بودند.
فالکائو به رئال "نه" گفت
رادامل فالکائو پيشنهاد رئال مادريد را رد کرد.
مهاجم کلمبيايي موناکو يکي از گزينههاي رئالمادريد در فصل نقلوانتقالات تابستاني بود ولي پيشنهاد اين تيم را رد و اعلام کرد در موناکو ميماند.
به نقل از ايسنا، فالکائو درباره تيمش در فصل جديد گفت: از حضور در موناکو راضي هستم و ميخواهم در اين تيم بمانم. من به پروژه باشگاه موناکو اعتقاد دارم و براي محقق شدن آن، هيچ تمايلي به ترک اين باشگاه ندارم.
فالکائو در ادامه گفت: باشگاه قرار است چند بازيکن صاحبنام را جذب کند تا براي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا تيم خوبي داشته باشيم.
اين مهاجم 28 ساله از مدتها پيش مورد توجه باشگاه رئالمادريد قرار داشت اما با رد کردن اين پيشنهاد ترجيح داد که در موناکو بماند و به اين ترتيب هموطن او خامس رودريگز راهي رئالمادريد شد.
حرف مفت خودمون نخواستیمش
در حال حاضر 310 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 310 مهمان ها)