نوشته اصلی توسط جادوگر الان فوق داری؟ نه هنوز
نوشته اصلی توسط Unforgiven نه هنوز مگه نمیگی فوق دیپلم دارم ؟ سر کار میگذاری؟
نوشته اصلی توسط جادوگر مگه نمیگی فوق دیپلم دارم ؟ سر کار میگذاری؟ توی تاپیکت گفتم فوق مکانیک میخونم کم حافظه ای
نوشته اصلی توسط Unforgiven توی تاپیکت گفتم فوق مکانیک میخونم کم حافظه ای تو اون خرتوخری چی یادم بمونه؟
نوشته اصلی توسط جادوگر تو اون خرتوخری چی یادم بمونه؟ ولی هر دفه اومدم تاپیکت یه دل سیر خندیدم امار کل بارانو در اوردی کی چی خونده ترم چنده اخرش هم طفلکیا موهاشونو میکندن از عصبیت
جادوگر
نوشته اصلی توسط Unforgiven توی تاپیکت گفتم فوق مکانیک میخونم کم حافظه ای مکانیک که عمرا برم نمیدونم چی چی برم یک چیزی در مورد pc ذهن منو مشغول کرده آیا 20 سال دیگه هم میتونم موفق باشم توش؟ جونا نیان بزنن رو دستم
نوشته اصلی توسط جادوگر مکانیک که عمرا برم نمیدونم چی چی برم یک چیزی در مورد pc ذهن منو مشغول کرده آیا 20 سال دیگه هم میتونم موفق باشم توش؟ جونا نیان بزنن رو دستم خوبه پس ذهنت به سمت یه رشته رفت
رسمی : دونگا سرمربی برزیل شد
نوشته اصلی توسط Unforgiven خوبه پس ذهنت به سمت یه رشته رفت آرزو دارم کام ته بخونم ولی عمرا امسال بشه .....
نوشته اصلی توسط جادوگر آرزو دارم کام ته بخونم ولی عمرا امسال بشه ..... ترجیحا شیراز بمون هیچ چیزی ارزش دوری از خانواده رو نداره خیلی موثره رو زندگیت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 424 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 424 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن