نوشته اصلی توسط جادوگر از همه نظر خیلی توپه جاش رو خیلی دوست دارم نزدیک جادار بزرگ خوش آب و هوا با کلاس شیک با منزلت اجتماعی بالا خیول نباش برو همونجا ضمنا اصل دوس دختر بازی همون دوره لیسانسه بعدش پیر و بی حوصله میشی کلا ملت با همون خاطرات لیسانس خوشن تا پیری برای هم تعریف میکنن جایی جز شیراز بری کوفت میشه جوونیت
نوشته اصلی توسط جادوگر اگه یونی شیراز و صنعتی اصفهان و تهران رفته باشی به خدا جای دیگه بری زجر کش میشی جد در جدم اینجا بودن اونا یکی دیگه بودن تو یکی دیگه قرار نیس کپی اونها باشی
نوشته اصلی توسط Unforgiven خیول نباش برو همونجا ضمنا اصل دوس دختر بازی همون دوره لیسانسه بعدش پیر و بی حوصله میشی کلا ملت با همون خاطرات لیسانس خوشن تا پیری برای هم تعریف میکنن جایی جز شیراز بری کوفت میشه جوونیت خیول یعنی چی؟
نوشته اصلی توسط جادوگر خیول یعنی چی؟ خُل به زبان بارانی دیگه
نوشته اصلی توسط Unforgiven اونا یکی دیگه بودن تو یکی دیگه قرار نیس کپی اونها باشی سرعت نتش فقط واسه کل ایران بسه
جایی جز شیراز برم یا یونی شیراز؟
نوشته اصلی توسط جادوگر سرعت نتش فقط واسه کل ایران بسه بهشت
نوشته اصلی توسط Unforgiven بهشت خیلی دانشجوهاش رو آدم حساب میکنه من رفتم توشون خداییش از دکتر شدن حسش بهتره خود دانی
نوشته اصلی توسط جادوگر جایی جز شیراز برم یا یونی شیراز؟ منظور من شهر شیرازه فرق نداره ازاد یا دولتی جفتش یکیه اگه بابات بی پوله بشین 1 سال بخون وگرنه برو اگه هم از شیراز دور شدی جایی برو حداکثر 4 ساعت دور باشه هر هفته بتونی 1 بار سر بزنی به خانواده
نوشته اصلی توسط Unforgiven بهشت یونی شیراز برم داخل اینجا یک سال هرکاری از دستم بر بیاد برات انجام میدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 447 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 447 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن