نوشته اصلی توسط Unforgiven منظور من شهر شیرازه فرق نداره ازاد یا دولتی جفتش یکیه اگه بابات بی پوله بشین 1 سال بخون وگرنه برو اگه هم از شیراز دور شدی جایی برو حداکثر 4 ساعت دور باشه هر هفته بتونی 1 بار سر بزنی به خانواده ازاد شیراز به درد .... میخوره داشنجوهاش میبینم حالم بد میشه
من قبول نشم یک سال دیگه میمونم اینجوری آدم بهتر خودش رو میتونه راضی کنه
نوشته اصلی توسط جادوگر خیلی دانشجوهاش رو آدم حساب میکنه من رفتم توشون خداییش از دکتر شدن حسش بهتره خود دانی این حس ها کاذبه همون لحظه هست به مدارج تحصیلی بالاتر یا مدارج پولی بالاتر بیندیش نه این چیزا
نوشته اصلی توسط Unforgiven این حس ها کاذبه همون لحظه هست به مدارج تحصیلی بالاتر یا مدارج پولی بالاتر بیندیش نه این چیزا ایران چی چی داره یک جایی شم که میشه 4 سال شیک راه بری بری یونی شیراز گند بکشم بهش با خفت برم آزاد؟
نوشته اصلی توسط جادوگر من قبول نشم یک سال دیگه میمونم اینجوری آدم بهتر خودش رو میتونه راضی کنه اخه راضی بودن الانت مهم نیست 4 سال بعد مهمه که حس میکنی بیخود 1 سال عقب افتادیه
نوشته اصلی توسط جادوگر ایران چی چی داره یک جایی شم که میشه 4 سال شیک راه بری بری یونی شیراز گند بکشم بهش با خفت برم آزاد؟ خا اگه تا این حد حست شدیده پس 1 سال بمون
نوشته اصلی توسط Unforgiven اخه راضی بودن الانت مهم نیست 4 سال بعد مهمه که حس میکنی بیخود 1 سال عقب افتادیه یک خونواده میشناسم کلا بیکارن همشم آزاد Shz
نوشته اصلی توسط Unforgiven خا اگه تا این حد حست شدیده پس 1 سال بمون دو سال رفتم مدرسه نمونه اونجام از وسط نصف شد تا پاس شدم فقط بهترین دوران بود قبلنا رتبه یک یک مدرسه عادی بودم کلا سوسول بودم از وسط لهم کردم خداییش یادش میوفتم
نوشته اصلی توسط Unforgiven خا اگه تا این حد حست شدیده پس 1 سال بمون جدی؟
نوشته اصلی توسط جادوگر یک خونواده میشناسم کلا بیکارن همشم آزاد Shz دهن ایشان جمیعا سرویس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 517 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 517 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن