نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینیستا حسابش از بقیه بارساییا جداس
اون موقع ها تو بحران بودم
نوشته اصلی توسط Milad **** کاپ بخوای بگی سوبرش ***** میشه اگر بخوای بگی **** میشه **** نباید بگی **** باید بگی ****
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاش جای کاسمیرو ایارا ر؟ُ از جلو چشامون دور میکردن زمانی که من معلم بودم... یکی از دانش آموزام رایانه کار مقدماتی 8 گرفته بود، مدیرمون اومد پیشم گفت این دانشگاه قبول شده بیا نمره بده بش بره
نوشته اصلی توسط mohammad68 نه بهش گفتن جات تو تیم ملی خالی بود گفته تیم ملی مگه فوتبال هم بازی میکرد که جای من خالی باشه اینم دیگه گوه زیادی خورده
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر بخوای بگی **** میشه **** نباید بگی **** باید بگی **** همشون ***** میشن خود کلمه ***** هم شیلتر میشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط vahid زمانی که من معلم بودم... یکی از دانش آموزام رایانه کار مقدماتی 8 گرفته بود، مدیرمون اومد پیشم گفت این دانشگاه قبول شده بیا نمره بده بش بره خو چه ربطی داشت؟
چجوری ریدم تو جونیم
نوشته اصلی توسط Milad همشون ***** میشن خود کلمه ***** هم شیلتر میشه الان بنزین **** چند شده؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینم دیگه گوه زیادی خورده با اختلاف زیاد خوشم اومد از حرفش ولی گه زیادی خورد که نرفت جام جهانی
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 326 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 326 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن