نوشته اصلی توسط HO33E!N قبلا یه دارو داشتیم...دیگه نداریم برید فروم رو جمع کنید نه شریف دارید نه امیرکبیر نه تهران نه پزشکی
نوشته اصلی توسط HASSAN پخ کردم اقا ما خیلی چاکریم مرداکی مرداک
نوشته اصلی توسط Unforgiven اقا ما خیلی چاکریم مرداکی مرداک
نوشته اصلی توسط جادوگر برید فروم رو جمع کنید نه شریف دارید نه امیرکبیر نه تهران نه پزشکی خوب موقع گفتی اصن یادم نبود اکبر کامپیوتر تهران میخونه تا نرفته از تاپیک ازش بپرس زود میره معمولا
نوشته اصلی توسط Unforgiven حسین این جادوگر به من میگه اواتارمو عوض کنم ایا این ممکن است؟ ایا تابحال آواتاری غیر از این مقوله داشته ام؟ برو خجالت بکش این آواتار ها چیه؟ یک چیز شیک بگذار آدم حسابی بشناسیمت
نوشته اصلی توسط Unforgiven خوب موقع گفتی اصن یادم نبود اکبر کامپیوتر تهران میخونه تا نرفته از تاپیک ازش بپرس زود میره معمولا رفت
نوشته اصلی توسط AkbaR ها طرف 4 تا فیلم ازش دیدم همش خوب بودن افسانه 1900 هم برا همونه توو چه فیلمی اسکی رفته ؟ از این تله فیلم تخمیا ... یه روز جمعه مجبور شدم ببینم... دیروز که THE BEST OFFER دیدم فهمیدم اسکی رفته اکبر راس میگن خواجه نصیری؟کلفت بودی رو نمیکردی
نوشته اصلی توسط Unforgiven حسین این جادوگر به من میگه اواتارمو عوض کنم ایا این ممکن است؟ ایا تابحال آواتاری غیر از این مقوله داشته ام؟ این علیرضا با مردا مشکل داره کلا
نوشته اصلی توسط جادوگر رفت دروغ گفتم آزاد توابع تهران میخونه
نوشته اصلی توسط HO33E!N این علیرضا با مردا مشکل داره کلا شایعات مهمل نگو مردک
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 457 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 457 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن