نوشته اصلی توسط HO33E!N از این تله فیلم تخمیا ... یه روز جمعه مجبور شدم ببینم... دیروز که THE BEST OFFER دیدم فهمیدم اسکی رفته اکبر راس میگن خواجه نصیری؟کلفت بودی رو نمیکردی تا پیش دانشگاهی کلفت بودم دولتی با رتبه 7000 در نیومدم رفتم آزاد شایعه زیاده به هر حال
نوشته اصلی توسط AkbaR تا پیش دانشگاهی کلفت بودم دولتی با رتبه 7000 در نیومدم رفتم آزاد شایعه زیاده به هر حال الان با 7000 قبول میشن افسانه 1900 ببینم؟ این کارگردان خیلی شاخه 3 تا فیلم ازش دیدم حال کردم
نوشته اصلی توسط HO33E!N الان با 7000 قبول میشن افسانه 1900 ببینم؟ این کارگردان خیلی شاخه 3 تا فیلم ازش دیدم حال کردم آره حتما ببین من چن سال پیش از تی وی دیدم حال کردم امشب میذارم دان شه اصلی شو ببینم سکانس آخر best offer
نوشته اصلی توسط AkbaR تا پیش دانشگاهی کلفت بودم دولتی با رتبه 7000 در نیومدم رفتم آزاد شایعه زیاده به هر حال دولتی تهران در نیمومدی این تهرانیا اینجا چرا همشون قبول میشدن شهر های دیگه نرفتن؟
حسن فیسبوکمو دادم چک کنه اسیر عکسام شد دیگه زنده یافت می نشدندی
دارم پسته میخورم مایه داریه
نوشته اصلی توسط جادوگر دولتی تهران در نیمومدی این تهرانیا اینجا چرا همشون قبول میشدن شهر های دیگه نرفتن؟ بنده علی آباد کتولم زدم در نیومدم حتی رشته غیر مهندسی
نوشته اصلی توسط AkbaR آره حتما ببین من چن سال پیش از تی وی دیدم حال کردم امشب میذارم دان شه اصلی شو ببینم سکانس آخر best offer کلا استاد سکانس آخره تو پارادیزو هم سکانس آخرش خیلی خوب بود
نوشته اصلی توسط AkbaR بنده علی آباد کتولم زدم در نیومدم حتی رشته غیر مهندسی منظقه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N کلا استاد سکانس آخره تو پارادیزو هم سکانس آخرش خیلی خوب بود ها خیلی خوب بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 390 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 390 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن