[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه اسپانیایی «آس» گزارش داد سران باشگاه رئال مادرید که از تاریخ 28 ژوئن 2014 مذاکرات خود را با باشگاه موناکو برای انتقال احتمالی رادامل فالکائو آغاز کردهاند همچنان درصدد به خدمت گرفتن مهاجم کلمبیایی نایب قهرمان لوشامپیونه فرانسه هستند و مذاکراتشان با این باشگاه فرانسوی در جریان است. گفته میشود کهکشانیها به دنبال این هستند تا در ازای 12.5 میلیون یورو فالکائو را ابتدا یک سال به طور قرضی به ترکیب خود اضافه کنند و پس از آن مهاجم تیم ملی کلمبیا که جام جهانی 2014 برزیل را به دلیل مصدومیت از دست داد، به صورت رسمی در ازای 33 میلیون یورو به خدمت بگیرند.
روزنامه انگليسي «سان» گزارش داد، لوئيز فنخال خواهان جذب ديمارياي ۲۶ ساله است که درخواست دستمزد ساليانه ۶.۵ ميليون يورو کرده است. بر اساس اين گزارش هافبک کهکشانيها براي پاريسنژرمن ضربالاجلي را تا روز چهارشنبه جهت نهايي کردن اين انتقال تعيين کرده در غير اينصورت به پيشنهاد منچستريونايتد پاسخ مثبت خواهد داد.
اين در حالي است که ديماريا پيش از اين در اظهارنظري متفاوت عنوان کرده بود تمايلي براي پيوستن به منچستريونايتد ندارد، چون اين تيم در رقابتهاي فصل ليگ ۱۵-۲۰۱۴ قهرمانان اروپا حضور ندارد.
"از اواسط فصل احساس کردیم که نیاز به خونی تازه داریم، باید جراحی می کردیم و بازیکنان خاصی می گرفتیم به جای این 5، 6، 7 یا 8 بازیکن اضافه کنیم، به جای این که سراغ یک استعداد جوان برویم یا یک بازیکن نیمکت نشین و انتخاب دوم بخریم. خیلی زود تصمیم گرفتیم که به سه هدفی که احساس کردیم واقعا باعث پیشرفت ما می شوند حمله کنیم!"
در طول فصب گذشته همه فکر می کردند مهاجم می خریم و به سمت قهرمانی در جام حرکت کنیم. در آن لحظات این کار را نکردیم چون همان موقع هم گزینه اول ما دیگو کوستا بود. پس اگر از من بپرسید که آیا دیگو از ماه می یا ژوئن هدف ما بود، باید بگویم که نه، دیگو هدفی بود که خیلی خیلی زود می خواستیمش."
دژاگه خاک بر سر
بلای فریدون زندی سرش میاد
دروگبا خودش درباره این انتقال گفت:" تصمیم راحتی بود،من نمی توانستم فرصت کار کردن دوباره با خوزه را رد کنم، همه می دانند من رابطه خاصی با این باشگاه دارم و همیشه احساس می کنم در خانه هستم، خواست من برای برنده شدن همچون گذشته است، و به فرصت های پیش رو خوش بینم تا به تیم کمک کنم.من برای بخش بعدی زندگی ام خیلی خوشحالم."
دیوید بکهام ستاره سالهای نه چندان دور رئال مادرید امروز به اردوی رئال مادرید در لس آنجلس سر زد و گفت همیشه از دیدن رئال مادرید خوشحال می شود .
وی در خصوص دسیما گفت : باور نکردنی بود . یک فصل خاص بود . من لیگ را بردم که خیلی خاص بود . حتی نمی توانم تصور کتم که با کسب آن چه احساسی خواهم داشت . برای کارلو ، پرز و بچه های تیم خوشحالم . می دانم که لیگ قهرمانان اروپا چقدر برای رئال ویژه] است .
وی همچنین گفت : همیشه از دیدن رئال مادرید لذت می برم . دلم برای بودن در رئال مادرید تنگ شده است . تیم با بازیکنان خیلی خاص تقویت شده است و همیشه باشگاه می خواهد بازیکنان متفاوتی داشته باشد . جیمز بازیکن بزرگی است و جام جهانی بی نظیری را سپری کرد و بهترین گل جام را به ثمر برساند .
بیچاره ساوتهمپتون رسما 11 نفر اصلیشو از دست داد
در حال حاضر 392 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 392 مهمان ها)