نوشته اصلی توسط Milad جدی؟ اسم سریال یه جوریه اسم فیلم رو گذاشتن هانیبال که ادم جاکشی ه باز دکستر نقشش مثبت بود تو فیلم تاریخ قطعی ندادن فعلا خیلی ام خوب. بهترین شخصیت خود هانیباله
نوشته اصلی توسط Milad خاک بر سرت سریال رو میخوای 720 نگاه کنی ؟ پس 1080 نگاه کنم؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اورتون که خوبه گویا ولفسبورگم پیوسته به جمع مشتریان مث این جنس آخریای نمایشگاهاس
نوشته اصلی توسط Nima نه بابا شایعه ست اصلا هنوز رییس فدراسیون انتخاب نشده امسال هم کونته میموند باز قهرمان میشد دیگه شورش در میومد چند سال با الگری واسه سهمیه لیگ اروپا بجنگید خوبه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Unforgiven پس 1080 نگاه کنم؟ چهارصد و خورده ای
نوشته اصلی توسط HO33E!N کانروا و دارمیان با هم؟ ویدال چی شد؟ نه ننوشته بقیه شو معنی سه نقطه و اما مبهمه کاندروا هم که نشد روبرتو بریرا اومد دیگه ویدال که گفته بودم میمونه
نوشته اصلی توسط AkbaR تاریخ قطعی ندادن فعلا خیلی ام خوب. بهترین شخصیت خود هانیباله من قسمت اخر مونده بود طرف کی باشم دیوث یه غذاهایی درست میکرد ادم ان تو کف میموند اونوقت ما املت میخوریم
نوشته اصلی توسط Milad چهارصد و خورده ای 480
نوشته اصلی توسط HO33E!N آلبرتینی گفته من بشم لیگُ 18 تیمی میکنم لیگ 2 20 تیمی همون سری آ و بی که چی بشه حالا ؟ ایده ی مهمتری نداره ؟
نوشته اصلی توسط Milad من قسمت اخر مونده بود طرف کی باشم دیوث یه غذاهایی درست میکرد ادم ان تو کف میموند اونوقت ما املت میخوریم هر کی قسمت آخر فصل 2 رو دیده عن در کف مونده ها اون غذاهایی که اون درست می کرد اگه می دونستی مشکلم داره باز می خوردی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 233 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 233 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن