[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
او را با پیراهن سرخ منچستر یونایتد بیاد می آوریم. با پیراهن سپید رئال مادرید. اگر اهل تاریخ باشیم با پیراهن قرمز و سفید پ اس و آیندهوون و اگر یک خوره فوتبالی با پیراهن آبی و سفید مالاگا. در عین حال با طراواتی تمام نشدنی. در هر پیراهن و با هر رنگی. رود فن نیستلروی از آن بازیکنانی بود که تصور می کردیم در میدان خواهد ماند. تا همیشه. تصور می کردیم همیشه همین اطراف به میدان خواهد رفت. همین دور و ور..
.
در بدو ورود به منچستر یونایتد در 2001 در هشت بازی پی در پی دروازه ها را گشود. رکوردی متعلق به او و آلن شیرر و تیری آنری. فصل بعد درخشان تر شد. با 25 گل در 34 بازی لیگ. بهترین گلزن. سال 2006 یونایتد را ترک کرد. پیش به سوی برنابئو. آن هم در سی و دو سالگی. با این وصف 46 گل برای مادریدی ها زد.رکورد خارق العاده او 150 گل در 219 باز ی برای منچستر و
64 گل در 96 بازی برای رئال مادرید است
او در دومین بازی خود در لالیگا توانست یک هتریک در مقابل لوانته انجام بدهد در همان فصل در مقابل حریف همیشگی رئال مادرید، بارسلونا در پیروزی تیمش نقش مهمی داشت و در تمام بازیهایی که او در ترکیب رئال مادرید مقابل بارسلونا قرار گرفت رئال هیچ گاه شکست نخورد و حاصل آن ۵پیروزی و یک تساوی بود. همچنین او در بازی رئال مادرید و اوساسونا که ۴ بر ۱ به نفع رئال به پایان رسید. هر چهار گل رئال را خودش به ثمر رساند و در سال ۲۰۰۷ عنوان برترین بازیکن لیگ اسپانیا را به خود اختصاص داد.
پس از رویاروی منچستر و رئال در فصل پیش گفت: منچستریونایتد یا رئال؟ دوست دارم کدام تیم برنده شود؟ قلب من برای هر دو تیم می تپد. از اینکه برای هر دو باشگاه بازی کردم، احساس غرور می کنم. غیرممکن است بتوانم یک تیم را انتخاب کنم. امیدوارم تیمی که بهتر بازی کرد، پیروز شود."
فراموشش نخواهیم کرد. سیمای خوش پسرانه اش را. خنده شیرین پس از باز کردن قفلی که قلقلک می داد بیایید ورای نود دقیقه بازی کنیم را. سرخوشی اش که می خواست جلوی به صدا درآمدن سوت پایان را بگیرد. سوتی که سرانجام به صدا درمی آمد. آن شب. پس از نوزده سال. در دیدار مالاگا با اسپورتینگ خیخون. سیزده می 2012 ون گل خداحافظی کرد... و احساس می کردیم زندگی به طرز بیشرمانه ای کوتاه است.
متن: دکتر حمید رضا صدر
پ.ن:عکس مربوط به بازی رئال مادرید و ساراگوسا است که با گل هیگوایین رئال به صدر جدول رفت و همان سال قهرمان شد با مربیگری کاپلو
پس از گل، نیستلروی بخاطر درخشش هیگواین جوان پیراهن او را به تماشاگران نشان داد