نوشته اصلی توسط Nima پرواز ناپولی به خارج برای مذاکره بر سر فلینی یکی از دلایلی که باعث میشه زیاد بخاطر خرید ایارمندی ناراحت نشیم خرید فلینی توسط منچستر یونایتده
نوشته اصلی توسط Nima پرواز ناپولی به خارج برای مذاکره بر سر فلینی تو اورتون خیلی خوب بود نمیدونم منچستر چه کارش کرد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad اتفاقا الان بابام اومد گفت بگیر بتمرگ به بابات بگو بگیر بتمرگ رو زمانی میگن که به یه فردی که در حال راه رفتنه میخوای بگی بشین ازش استفاده میکینی باید میگفت بگیربکپ
نوشته اصلی توسط Milad تو اورتون خیلی خوب بود نمیدونم منچستر چه کارش کرد نوشته اصلی توسط mohammad یکی از دلایلی که باعث میشه زیاد بخاطر خرید ایارمندی ناراحت نشیم خرید فلینی توسط منچستر یونایتده راست میگه
نوشته اصلی توسط Nima پرواز ناپولی به خارج برای مذاکره بر سر فلینی سانگ از این بهتره
نوشته اصلی توسط Milad به بابات بگو بگیر بتمرگ رو زمانی میگن که به یه فردی که در حال راه رفتنه میخوای بگی بشین ازش استفاده میکینی باید میگفت بگیربکپ تو اراک اینطوری میگن اینجا به هرکی که پشت سیستم باشه میگن برو بگیر بتمرگ
نوشته اصلی توسط Nima راست میگه جملات پر از تفاوته کدومامون راست میگن
نوشته اصلی توسط mohammad اتفاقا الان بابام اومد گفت بگیر بتمرگ تحویلش نگیر عادت میکنه
نوشته اصلی توسط mohammad تو اراک اینطوری میگن اینجا به هرکی که پشت سیستم باشه میگن برو بگیر بتمرگ من بودم میگفتم بابا من تمرگیدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N تحویلش نگیر عادت میکنه رفت خوابید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن