نوشته اصلی توسط Nima چرا اینقدر گندش کردن ؟ 30 تا گندگیه؟از کنتاره ها خوب فرار میکنه ولی در حد رئال و ... نی به درد اتلتیکو میخوره
نوشته اصلی توسط Unforgiven
نوشته اصلی توسط HASSAN پدرو رو ليورپول ميخواستش, آلوز رو psg ميخواست, بوسكتس هم از سيتى پيشنهاد داشت فقط سانگ رو دستمون باد كرده په چرا نمی خرنشون؟بارسا که آلوزُ میخواد بفروشه مشتری نداره
نوشته اصلی توسط Milad کلا فک کنم قیافه تو همه چی واسه تو الویته اوله دوس دخترم قیافش خوب بود ولی پوستش سبزه بود نمودمش از بس گفتم چرا سفید نیستی ینی همچین ادمی هستم من
میلاد با علیرضا بحث نکن...دیده شده به خاطر قهرمان نداشتن سریال فوش ناجور داده
نوشته اصلی توسط Unforgiven دوس دخترم قیافش خوب بود ولی پوستش سبزه بود نمودمش از بس گفتم چرا سفید نیستی ینی همچین ادمی هستم من اونم هیچی نمیگفت؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven دوس دخترم قیافش خوب بود ولی پوستش سبزه بود نمودمش از بس گفتم چرا سفید نیستی ینی همچین ادمی هستم من پس بشین سریال اررو رو بیبین رو دستش سریال نیست برکینگ بد به شدت تخمیه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N میلاد با علیرضا بحث نکن...دیده شده به خاطر قهرمان نداشتن سریال فوش ناجور داده
نوشته اصلی توسط HO33E!N میلاد با علیرضا بحث نکن...دیده شده به خاطر قهرمان نداشتن سریال فوش ناجور داده به قول دوستم وقتی نمیتونی کسی رو قانع کنی خودتو قانع کن
نوشته اصلی توسط HO33E!N 30 تا گندگیه؟از کنتاره ها خوب فرار میکنه ولی در حد رئال و ... نی به درد اتلتیکو میخوره بس واسه همین از تمرین نابولی هم فرار کرده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 105 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 105 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن