[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنخل دی ماریا دیدار فینال جام جهانی را به دلیل مصدومیتی که در بازی با بلژیک نصیبش شده بود از دست داد. او در دیدار نیمه نهایی با هلند نیز غیبت داشت. اما امروز نشریه Diario uol آرژانتین ادعا کرد که دی ماریا می توانست در بازی فینال مقابل آلمان دقایقی به میدان برود اما به علت فشار باشگاه رئال مادرید و درخواست این باشگاه از فدراسیون فوتبال آرژانتین مبنی بر بازی ندادن ال فیدئو، او وارد زمین نشد.
به گفته پزشکان آرژانتینی،دی ماریا در وضعیت مسابقه قرار نداشت اما سابه یا و مدیران فدراسیون قصد داشتند تا در مورد او ریسک کرده و از او بازی بگیرند.
اینجا بود که سران رئال با مطلع شدن از موضوع برای محافظت از سلامتی بازیکن خود، از این فدراسیون خواستند که به دستوارت پزشکان گوش کرده و از دی ماریا در بازی فینال استفاده نکنند.
در نهایت هم چنین شد و ال فیدئو در کنار گاگو و پالاسیو بازی فینال را از روی نیمکت تماشا کرد.
حمله خانوادگی راموس ها به یک پاپاراتزی؛ عکس ها رو پاک کن منگل!
جمعه 10 مرداد ساعت 00:15
آی اسپورت- به ادعای برنامه Salvame، روز 2 جولای گذشته سرخیو راموس به همراه مادر و همسر معروفش پیلار روبیو در ساعت 2 صبح پس از صرف شام در رستورانی در zahara los atunes در مواجه با عکاسی که منتظرشان بود؛ عکس العمل شدید و خشونت آمیزی از خود نشان داده و با دستانش مانع عکس گرفتن او شده است .
آنچنانکه از فیلم این ماجرا پیداست،مادر راموس خطاب به این عکاس از لفظ منگل استفاده کرده و راموس نیز به او می گوید که باید عکس هایی که گرفته است را پاک کند.
این ماجرا تا آنجا پیش می رود که همسر راموس با عصبانیت به عکاس می گوید اگر عکسی از من می خواهی من خودم آن را به تو می دهم. واقعا خجالت آور است .
موندودپورتیوو
در حال حاضر 213 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 213 مهمان ها)