خدا بیامرزه حسین معدنی رو
فاتحه بخونید
خدا بیامرزه حسین معدنی رو
فاتحه بخونید
انریکو سرزو مدیر باشگاه اتلتیکو مادرید تلاش برای جذب تورس یا چیچاریتو را در این تابستان رد کرده است. به گزارش وبسایت نود، در حالی که صحبت های زیادی مبنی بر تمایل باشگاه مادریدی برای جذب مهاجم جدید به گوش میرسید و از گزینه هایی همچون تورس و چیچاریتو صحبت می شد، ولی مدیر این باشگاه این موضوع را تکذیب کرده است.او گفت : " بازیکنان زیادی به ما لینک شده اند، تورس، چیچاریتو، کازورلا.. ولی هیچکدام از آنها ، در رادار ما نیستند. اگر قرار بر جذب بازیکنی باشد، از بین این افراد نخواهد بود" او همچنین شایعه جدای میراندا را رد کرد و گفت وی قطعاً در ویسنته کالدرون می ماند.
از انگلستان خبر می رسد منچستریونایتد با پیشنهاد 20 میلیون پوندی برای جذب مت هوملز از دورتموند به توافق رسیده است. به گزارش وبسایت نود، طبق گزارش میرر انگلستان، دو باشگاه پنجشنبه، بر سر انتقال 20 میلیون پوندی هوملز به توافق رسیده اند. قراردادی که بسته به باشگاه رقیب یونایتد، لیورپول دارد. باشگاه دورتموند برای جایگزینی هوملز در خط دفاع قصد قرض گرفتن دفاع لیورپول را دارد. آنها میخواهند تیاگو یوری دفاع 21 ساله و پرتغالی لیورپول را برای یک فصل قرضی به خدمت بگیرند.باید دید این بازیکن که ژانویه گذشته به خرانادا قرض داده شد تا کسب تجربه کند، با اجازه راجرز راهی دورتموند می شود یا خیر. فنخال همیشه یکی از طرفداران بازی هوملز بوده است و آخرین گمانه زنی ها حاکی از این بوده است که وی همیشه گزینه نخست مربی هلندی برای خط دفاع یونایتد بوده است. باید دید گزارش میرر تا چه حد قطعی است !
آندره دی آمیکو مدیربرنامه های جووینکو، گفته است که متقاعد شده که یوونتوس ویدال را در این تابستان خواهد فروخت. به گزارش وبسایت نود، دی آمیکو مدیر برنامه های جووینکو بازیکن یوونتوس در صحبت با اسکای اسپورت گفت : " من فکر میکنم جووینکو در یوونتوس می ماند، قرارداد فعلیش در سال 2015 پایان می یابد و باید منتظر بود و با مسئولین یووه در مورد شرایط آینده صحبت کنیم و به مذاکره بنشینم. " " ویدال یا پوگبا ؟ یکی از این دو حتما خواهند رفت. اگر بخواهم یک قدم جلوتر هم بروم، میگویم که ویدال در این تابستان رفتنی است " ولی دی آمیکو حرفی از مقصد ویدال نزده است.
مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس و ترکتور سازی اعلام کرد قطعا در این فصل رقابتهای لیگ برتر ایران در هیچ تیمی بازی نخواهد کرد. به گزارش وبسایت نود، کریم انصاریفرد مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی که مهمان برنامه زنده "نبش جنت آباد" بود اعلام کرد قطعا در رقابتهای این فصل لیگ برتر با پیراهن هیچ تیمی به میدان نخواهد رفت و قصد دارد در خارج از ایران به فوتبال خود ادامه دهد. انصاریفرد گفت: سال های گذشته هم شایعات زیادی در مورد پیشنهادهای اروپایی من مطرح شد اما خودم هیچوقت نگفته بودم پیشنهاد خارجی دارم اما اکنون به صورت صد در صد اعلام می کنم که در این فصل در لیگ ایران بازی نخواهم کرد و اگر قسمت باشد در یک تیم اروپایی بازی خواهم کرد. مهاجم تیم ملی ایران در مورد پیشنهاد پیوستن به پرسپولیس گفت: من پیشنهاد رسمی از سوی آقای دایی نداشتم اما چند تماس از دوستان نزدیک آقای دایی داشتم. انصاریفرد در حالی اعلام کرد که در این فصل در لیگ ایران بازی نمی کند که پیش از این گفته می شد با تراکتورسازی به توافق رسیده و برای این تیم به میدان خواهد رفت.
به گزارش طرفداری یکی دیگر از مطبوعات کشور انگلیس، نشریه مترو ؛ پا را فراتر از حد شایعه گذاشت و اعلام کرد منچستری ها شماره ی 7 را برای ویدال در نظر گرفته اند و این بازیکن به زودی به عضویت تیم فان خال در خواهد آمد.
جوزپه ماروتا مدیر باشگاه یوونتوس امروز صبح، اعلام کرد رسانه های انگلیسی به شایعات پرداخته اند و او دیشب ویدال را در تورین ملاقات کرده است.
هیچ مقام آگاهی در این باره اظهار نظر نکرده است و هواداران یوونتوس در انتظار مشخص شدن وضعیت نهایی ستاره تیم خود هستند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاوانی که به شدت احتمال خروجش از لیگ 1 فرانسه در رسانه های پیچیده بود در گفتگو با L’Equipe تمام گمانه زنی ها را تکذیب کرد و اکنون Marca قسمتی از مصاحبه او را منتشر کرده است: "من اینجا احساس خوبی دارم و مطمئنم که در پاریس خواهم ماند. چرا که نه؟ خوشحالم و قرارداد نیز دارم."
در مورد موضوع دی ماریا، کاوانی اظهارات مثبتی در مورد ملی پوش آرژانتینی به زبان آورد و گفت: "ما همیشه به دنبال اضافه کردن عناصر جدید به تیم هستیم. دی ماریا کیفیت بالایی دارد و یک بازیکن عالی است. می خواهم ورود او به پاریس را خوش آمد بگویم."
بیا بیا دل بی قرارم بیا بیا دوستت میدارم بیا بیا دیوانه وارم
بیراو بیراو چون تو هزار است چون تو هزار و بی شمار است مگو دروغ دوستت میدارم
بابا این پژمان جمشیدی راست میگفت هند 2 سال دیگه قطب فوتبال آسیاست
دیويد ترزگه 36 ساله با قرارداد يک ساله از تيم ريورپلاته آرژانتين به تيم پوناسيتي هند منتقل شد. ترزگه که با تيم فرانسه قهرمان جام جهاني 98 و يورو 2000 شده است فصل قبل به صورت قرضي در تيم نيوولزاولدبويز آرژانتين توپ زد.
اين در حاليست که پيش از اين فردريک ليونگبرگ سوئدي و روبرت پيرس فرانسوي به تيم هايي نامشخص از ليگ حرفه اي هند منتقل شده اند و لوئيس گارسيا و خوآن کاپدويلا دو بازيکن اسپانيايي با تيم هاي آتلتيکو کلکته و تورث ايست يونايتد قرارداد امضا کرده اند.اين باشگاه متعلق به باشگاه آتلتيکومادريد اسپانياست.
ديويد جيمز دروازه بان سابق تيم ملي انگليس و تيم ليورپول نيز قرار است راهي هند شود.
در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 155 مهمان ها)