نوشته اصلی توسط Milad دیوث تبلت داری ؟ همون فوتبال منیجره مال برادرمه مشترک با اعضای خانواده ازش استفاده میکنیم روزی 3 بار شارژش میکنیم یه بازی داره کندی کراش اسمشه نوبتی بازی میکنیم خیلی خفنه بازیش
نوشته اصلی توسط mohammad 4 برگ بلد نیستم ، حکم و شلم هم که بلد بودم یادم رفت حکم بلدم ولی اونچنان حرفه ای نیستم ولی 4 برگ دیشب با یکی تو این سایته داشتم بازی میکردم 1800 تا برد داشت ازش جلو بودم رید به خودش ترک بازی زد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad مال برادرمه مشترک با اعضای خانواده ازش استفاده میکنیم روزی 3 بار شارژش میکنیم یه بازی داره کندی کراش اسمشه نوبتی بازی میکنیم خیلی خفنه بازیش داداش منم تبلت داره ولی تا حالا نتونستم لمسش کنم از ترس اینکه برم تو اس ام اس هاش با دوست دخترش رو بخونم رمز گذاشته
نوشته اصلی توسط Milad داداش منم تبلت داره ولی تا حالا نتونستم لمسش کنم از ترس اینکه برم تو اس ام اس هاش با دوست دخترش رو بخونم رمز گذاشته ما سیمکارت نذاشتیم روش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهنوش بختیاری
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این پیشکسوتای پرسپولیس رو باید از کیون اویزون کنی انگار دوسال تو تیم بازی کردن پرسپولیس رو صاحب شدن
نوشته اصلی توسط mohammad ما سیمکارت نذاشتیم روش اونجا موبایل و تبلت از اراک ارزون تره ؟
نوشته اصلی توسط Milad این پیشکسوتای پرسپولیس رو باید از کیون اویزون کنی انگار دوسال تو تیم بازی کردن پرسپولیس رو صاحب شدن بمیر مردک خو راست میگه اینا نبودن تو الان طرفدار تشتک سازی ناکجا اباد بودی جاسمیان از پروین هم واسه لنگ بزرگتره
نوشته اصلی توسط Milad اونجا موبایل و تبلت از اراک ارزون تره ؟ اینجا ایران هیچ چیزی ارزون نیست قیمتا زیاد میشه که کم نمیشه ای لاویو رئال مادرید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 232 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 232 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن