رائول داره برمیگرده رائول داره برمیگرده
رائول داره برمیگرده رائول داره برمیگرده
Hero Enter
Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاویر زانتی در پست مدیریتی جدیدش در باشگاه اینتر انطباق پذیری پیدا کرده است اما اذعان می کند که دلش برای فوتبال تنگ شده است.
اسطوره باشگاه اینتر در پایان فصل گذشته کفش هایش را آویخت و اکنون به عنوان نایب رئیس باشگاه اینتر مشغول خدمت است.
او در مصاحبه با شبکه اینتر گفت: " من می خواهم از موراتی و توهیر بخاطر اینکه فرصت ادامه فعالیت را در باشگاه اینتر به من دادند، تشکر کنم.
آنها به من اعتماد داشته اند و این به من احساس افتخار می دهد.
نایب رئیسی یک پست معتبر است و اغلب این اتفاق نمی افتد که یک بازیکن پس از پایان دوران حرفه ای اش به چنین پستی منصوب گردد."
"بله من بخاطر همین موضوع است که از کسانی که به من اعتماد و ایمان داشتند، تشکر می کنم.
من فکر می کنم که دوران حرفه ای من باعث احترام افراد مختلفی در سرتاسر جهان نسبت به من شده است و فقط در فوتبال نیست که این فرصت بزرگ برای من فراهم شده است.
من یک نایب رئیس هستم. این فقط یک عنوان ساده نیست. اما یک نایب رئیس در بیرون از زمین فعالیت می کند نه در داخل زمین و بر اساس چیزی که در ذهن شماست."
"من همیشه به این نوع نقش ها احترام گذاشته ام.
تور آمریکا می تواند به عنوان نقطه شروع فعالیت من قلمداد شود و برای من مفید بود که برخی چیز های پویا را درک کنم.
آیا من هنوز می خواهم بازی کنم؟ در واقع من هنوز تمرین می کنم و انکار نمی کنم که تماشای تمرینات بر من اثر خاصی می گذارد.
همسر من نگران است، زیرا بالاجبار من زمان بیشتری را در خانه سپری می کنم.
در همین حال من مشغول یادگیری زبان انگلیسی هستم و در این مورد پیشرفت زیادی داشته ام."
"به عنوان یک فوتبالیست چه چیز هایی را در حال حاضر از دست داده ام؟ خب دلم برای یک سری چیزها تنگ شده است.
حال و هوای رختکن، تکرار تمرینات، جلسات آموزشی، وقت گذراندن با هم تیمی هایم و آماده شدن برای بازی ها. امیدوارم که امسال برای اهداف مهمی مبارزه کنیم. ما تیم جوانی داریم و این آسان نیست. اما پتانسیل خوبی برای انجام این کار وجود دارد."
در حال حاضر 244 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 244 مهمان ها)