حالا توتی در یکی از عکسهای جدیدی که از تیم منتشر شده، از بازیکنان حاضر در عکس فاصله گرفته و فیگوری مانند اشلی کول به خود گرفته است.
راکیتیچ: رائول برای شالکه مانند یک پدر بود
هافبک کروات به تمجید از رائول پرداخت و سپس مدعی شد که سبک مربی گری انریکه، کاملا مناسب اوست.
ایوان راکیتیچ، هافبک بارسلونا عنوان کرد که در زمان حضورش در شالکه، از رائول چیزهای زیادی یاد گرفته و اسطوره اسپانیایی برای تیم مانند یک پدر بوده است.
هافبک کروات ماه گذشته به صورت رسمی از سویا به بارسلونا پیوست و امسال اولین فصل حضورش در لباس آبی اناری خواهد بود.
او در مصاحبه با Cadena Cope گفت: " رائول بازیکن بزرگی بود. در شالکه، چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. او مانند پدر تیم بود."
سپس هافبک کروات به تمجید از سرمربی خود پرداخت و گفت:" لوئیس انریکه از همه لحاظ عالیست. او مربی است که از سبک بازی من بهترین استفاده را میکند. 100% میخواهم با او کار کنم. اینجا همه چیز خوب است، در بهترین باشگاه جهان است مسی بهترین بازیکن جهان است و میخواهم در کنار او و بازیکنانی مثل ژاوی که سمبل باشگاه هستند، بازی کنم."
آنچلوتی: از خبر پیوستن احتمالی لمپارد به سیتی متعجب شدم
سرمربی سابق چلسی عنوان کرد که از خبر پیوستن احتمالی لمپارد به سیتی تعجب کرده ولی برای هافبک انگلیسی آرزوی موفقیت کرد.
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال عنوان کرد که از خبر حضور قرضی احتمالی لمپارد در منچسترسیتی متعجب شده است.
لمپارد 36 ساله قراردادی دو ساله با باشگاه نیویورک سیتی امضا کرده و در شروع فصل جدید mls برای این تیم بازی خواهد کرد ولی حالا گزارشها حاکی از آن است که او به صورت قرضی به منچسترسیتی خواهد رفت.
آنچلوتی که در چلسی، سرمربی لمپارد بوده است، از این موضوع شگفت زده شده است. او گفت : " نمیدانم، واقعا متعجب شدهام زیرا فکر میکردم به آمریکا میآید تا بازی کند. فکر میکنم خرید خوبی برای منچسترسیتی خواهد بود. کمی دیر شده که او را برای رئال در اختیار بگیرم ولی برای فرانک خوشحالم زیرا خاطرات خوبی با او دارم و برایش آرزوی موفقیت میکنم."
متئو: هر وقت که بخواهم سیگار میکشم
جرمی متئو، مدافع جدید بارسلونا مدعی شد که سیگار کشیدنش صحت دارد و هرگاه که بخواهد، سیگار میکشد. کاتالانها 20 میلیون یورو برای خرید او به والنسیا پرداخت کردند تا جای خالی کارلس پویول در خط دفاعی را پر کنند.با این حال، در شبکه های اجتماعی انتقادات زیادی نسبت به این خرید انجام شد و پس از اینکه مشخص شد او سیگار میکشد، اوضاع بدتر شد.
متئو در مصاحبه با Marca گفت: " زیاد سیگار نمیکشم ولی هر موقع که دوست داشته باشم میکشم. این یک موضوع شخصی است.
در واقع من در زمین فوتبال بازی میکنم و مردم یادشان میرود که من میدوم. من برای تیم بهترینها را میخواهم، بالاتر از هر هدف شخصی."
مسلما بارسلونا از این موضوع خوشحال نیست. آنها سال گذشته با همکاری یک کمیته اروپایی، کمپین ضدسیگار کشیدن به راه کردند و در حال حاضر سیگار کشیدن در نوکمپ ممنوع است. روزنامه Superdeporte گزارش میدهد که والنسیا تمام سعی خود را کرد که این بازیکن سیگار را ترک کند و حتی با همسرش نیز صحبت کرد ولی راه به جایی نبرد."
لیست قوانین جدید انریکه برای بازیکنان بارسا
بازیکنان باید یک ساعت قبل از شروع تمرین به باشگاه بیایند و حتی دستگاه ثبت ورود و خروج هم در زمین تمرین نصب شده. بازیکنان برای غذا خوردن همراه بقیه هم نباید دیر کنند.
از دو روز قبل از مسابقه، هیچ بازیکنی نباید ساعت 12 شب به بعد بیرون باشد. گواردیولا عادت داشت به بازیکنانی که مشکوک بود، زنگ بزند.
در مصاحبه ها باید احترام دیگران حفظ شود و بازیکنانی که از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، باید مسوولیت مطالبی که روی اینترنت می گذارند را برعهده بگیرند.
شرکت در ورزش های خطرناک مثل اسکی یا موتورسواری نیز ممنوع است.
بازیکنان در سفرهای تیمی یا هر مراسمی که همراه هم هستند، باید لباس رسمی باشگاه را بپوشند. خیلی وقت ها نیمار لباس های مخصوص خودش را می پوشد که به نظر می رسد از این به بعد، قادر به این کار نباشد.
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)