ایشالا انریکه بدترین مربی تاریخ غارسا بشه
ایشالا انریکه بدترین مربی تاریخ غارسا بشه
ونگر:بله کمپل جزو برنامه های من است او ممکن است در دیدار فردا مقابل بنفیکا به میدان برود...
اینم از انتونیو گریزمنِ 23 ساله فرانسوی، خرید جدید اتلتیکو مادرید
گریزمن از 13 سالگی تا همین فصل قبل بــرای رئال سوسیداد بازی
میکرد و الان به اتلتیکو مادرید پیوست!
سال 2009 اولین بازی رو برای رئال سوسیداد A انجام داد و تا سال
2014، 179 بار به میدان رفت و 46 گل تا گل زد.
كريم بنزما براى تمديد قرارداد تا سال 2018 با حقوق سالانه 7 ميليون يورو با رئال مادريد به توافق رسيد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط HOSSEIN : 08-02-2014 در ساعت 03:45 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرسن ونگر:
در دو فصل گذشته روند از دست دادن بازیکنان تغییر کرده زیرا توان مالی لازم برای جلوگیری از این کار را داریم اما فصول قبل از آن نمی توانستیم. اینجا می نشستم و به این فکر می کردم "نفر بعدی که از تیم می رود چه کسی است؟"
زیر پست ارسنال که دعوای رئال و بارسا شده
پست رفتن لمپارد به سیتی :
* دارم خل میشم . میرم فیفا بازی کنم حداقل اونجا فرانکی هنوز تو چلسیه
* فرانکی بری من سیتی پیرهنتو میندازم سطل اشغال خیلی راحت...حق نداری بری سیتی...نرو سیتی
:((((((((((((((((((((((((((
جون مادرت نرو...ترو خدا نرو...مورینیو تو یه کاری کن...دارم از داخل منفجر
در حال حاضر 190 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 190 مهمان ها)