espn هم دیشب گفته که ادیداس اعلام کرده داستان 350 هزار فروخته شدن پیرهن رودریگوئز اغراق شدست .
espn هم دیشب گفته که ادیداس اعلام کرده داستان 350 هزار فروخته شدن پیرهن رودریگوئز اغراق شدست .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وب لاشی رئیس داوارن شد
همین الان قهرمانی رو به منچستر و مربی خوبش فن خال تبریک رض میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باو
من خودم با اون رئال قبل 98 فقط بخاطر رائول رئالی شدم بعدش یوب هاینکس و دلبوسکه قهرمانی های پی در پی
همون موقع هم طرفدار تیم ملی اسپانیا شدم
اخ وقتی رائول پنالتی رو جلوی بارتز خراب کرد تو اسپانیا اون موقع شماره 10 میپوشید
من دایی خودم عاشق ریوالدو بود بخاطر همون غارسایی شد
ولی این نسل جدید مسی و رونالدو
شکوردان موستافی هم رفت والنسیا
متئو 30 ساله رو فروختن اینو خریدن یه خرید حساب شده
خفاش ها برمیگردن البته اگه مثه تیم هکتورکوپر بدشانس نباشن
چاس
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)