[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکماه مانده به اپدیت رد استون یا همون سالانه ویندوز 10 مایکروسافت و سه مطلب مهم
اول اینکه دوستان در تاریخ 12 مرداد و یا بعد از اون که اپدیت رویت شد به هیچ عنوان از سیستم اپدیت نکنید بجز کسایی که ویندوز اورجینال دارن
اینقد این پروسه سنگین و زمانبر هستش شما عملا چندین ساعت باید میخکوب جلوی سیستم بشینین ! بهتره که فایل isoرو از سایتهای دانلود نرم افزار که منتشر میکنن دریافت کنین و نسخه جدید رو خودتون دستی نصب کنین
نکته دوم
این مطلب معلول قسمت سوم هستش
همونطور که قبلا لینک خبرشو گذاشتم بعد از این اپدیت ، سیستم شما باید حداقل 2 گیگ رم برای سیستم های 32 بیتی داشته باشه یعنی اگر سیستم شما فقط 2 گیگ رم دارین فقط میتونین نسخه 32 بیتی رو نصب کنین بعد از اون با نصب نرم هر نرم افزاری از کارایی سیستم شما کم میشه تو این یکماه فرصت باقیمانده به فکر ارتقا رم خودتون باشید خوشبختانه الان قیمت رم بسیار مناسب شده دوستانی هم که سیستم قدیمی تر دارن و رمشون اکبند تو بازار نیس مثل ddr2 میتونن دست دوم از بازار پیدا کنن که قیمت خیلی مفتی دارن حدود 10 هزار تا 15 هزار تومن
اگر هم که ddr3 بود فرکانس 1333 و 1600 براحتی پیدا میشه
نکته سوم
اگر یادتون باشه یه مشکلی درا رابطه با uefi داشتیم مادربرد شما باید از uefi پشتیبانی کنه ! در نتیجه قبل از اون ارتقا رم باید این مورد رو بررسی کنید من نمیدونم این قابلیت دقیقا از چه زمانی اضافه شده و ایا مادربردهای ddr2 این قابلیتو دارن یا نه شما باید قبل هر چیز مدل مادربرد خودتون رو سرچ کنید و در سایت مرجع ببینید این قابلیت رو داره یا نه اگر داشت نیازی به فعال سازی نیس چون همونطور که میدونین فقط سیستم های 64 بیتی میتونن این قابلیت رو فعال کنن اما با جستجویی که کردم در یکی از سایتهای خارجی جناب مهندس سنگاپوری به یه کاربر توضیح داده بود که صرفا این قابلیت باید رو مادربرد شما باشه در نتیجه 32 بیتی و 64 بیتی میتونن این اپدیت بزرگ و بعد از اون رو دریافت کنن
در نتیجه
اگر مادربرد شما فارغ از 32 و 64 بیتی بودن از قابلیت uefiپشتیبانی نمیکرد برای همیشه ویندوز 10 رو تا 25 سال اینده فراموش کنید !
اما اگر پشتیبانی میکرد نیازی به فعال سازی اون نیست فقط رم خودتون رو باید بیش از 2 گیگ مجهز کنین مثلا سه گیگ یا بیشتر
اما اگر پشتیبانی میکرد نیازی به فعال سازی اون نیست فقط رم خودتون رو باید بیش از 2 گیگ مجهز کنین مثلا سه گیگ یا بیشتر
یکی بود میگفت رم نمیخواد نَوَفَهمَه
اینقد این پروسه سنگین و زمانبر هستش شما عملا چندین ساعت باید میخکوب جلوی سیستم بشینین ! بهتره که فایل isoرو از سایتهای دانلود نرم افزار که منتشر میکنن دریافت کنین و نسخه جدید رو خودتون دستی نصب کنین
جان خودم نیروگاه اتمی رو زودتر میتونن راه اندازی کنن همچنان نَوَفَهمَه
من همون موقع که ویندوز 10 اومد نصبش کردم ولی آپدیتشو غیر فعال کردم . تو این نزدیک یه سال تغییر چندان مفیدی کرده که بخام آپدیتش کنم؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)