این ورژن آخری ژانویه 2017 اینترپرایزش رو 58 درصد گیر میکنه مجبور شدم pro نصب کنم.خیلی بهتر شده نسبت به بیلد 10240
این ورژن آخری ژانویه 2017 اینترپرایزش رو 58 درصد گیر میکنه مجبور شدم pro نصب کنم.خیلی بهتر شده نسبت به بیلد 10240
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همین سایت دانلود ها گرفتم . لپ تاپ من قدیمیه اما اگه ویندوز سازگاری نداشته باشه قاعدتا همون شروع نصب ارور میده و ادامه نمیده ولی واسه من تا نزدیک 60 درصدرفت .
خیلی روون تر و سبک تر شده نسبت به اولین نسخش . من دیر به دیر ویندوز عوض میکنم میانگین دو سال یه بار. رفت تا آپدیت 2019
سلام داش چاوش نگاهی بنداز ببین ما هم میتونیم با این گاری 10 استفاده کنیم
رم: 2
سی پی یو: E5500 اینتل
مادربرد: p5kpl se
گرافیک:1 ati
هارد: 1 ترا
32 بتی میشه استفاده کرد هنوز نتونستم ارتقاع بدم مرسی
ارزانترین قطعات برای ارتقا به سوکت جدید 1151 و سازگارترین سوکت با ویندوز 10
و یک رم ddr4 با فرکانس 2133 ظرفیت 4 گیگ که قیمتش زیر 100 تومنه
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)