سلام
اساتید محتزم من win10 موقع ارایه توسط مایکروسافت رو لب تاپ با مشخصات فوق نصب کردم رو گرافیک مشکل داشتم میخواستم بدونم این ورژن مشکلی نداره؟
سلام
اساتید محتزم من win10 موقع ارایه توسط مایکروسافت رو لب تاپ با مشخصات فوق نصب کردم رو گرافیک مشکل داشتم میخواستم بدونم این ورژن مشکلی نداره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ویندوز 10 تا پایان سال محبوب ترین سیستم عامل دسکتاپ خواهد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این معماری arm شاهکار جدید مایکروسافت بخوام خیلی ساده بگم برای دوستانی که در جریان نیستن قراره ویندوز رو پردازنده های موبایل بالا بیاد ! یعنی هم قیمت لپ تاپ ها میاد پایین هم شارژدهی فوق العاده وحشتناکی خواهد داشت نسبت به نسل قبل چون مصرف خیلی خیلی کمتری دارند فکرشو بکنید یه لپ تاپ با پردازنده اسنپ دراگون !
قیمتش فکر نکنم پایین بیاد
همین الان گوشی با همین پردازنده ها رو باید ۲ تا ۴ میلیون پول بدی چه برسه به لپتاپ که ssd گرون هم بخواد روش اضافه بشه با حجم بالا
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)