حالا که سیستم خودم رو بررسی کردم دیدمtpm2 رو نداره میترسم به مشگل بخورم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اگه متوجه میشید بگید پیغام چیه
حالا که سیستم خودم رو بررسی کردم دیدمtpm2 رو نداره میترسم به مشگل بخورم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اگه متوجه میشید بگید پیغام چیه
ویرایش توسط yaghoob jafari : 10-09-2021 در ساعت 05:13 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان منم سیستمم ضعیفه و کلا به درد ویندوز 11 نمیخوره ولی با این روش نصبش کردم و مشکلی هم نداره
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
الی دیوس من یه SSD EVO 870 زدم بیاد 2 روز پیش وین 11 روش نصب کردم TPM و Secure Boot هم دست نزدم خیلی راحت نصب میشه کاری نیاز نیس انجام بدی درایوراهاشم همه ره خودش مایکروسافت با آپدیتش قابلیت برات نصب میکنه کلا شیز فوکی شده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نصب کردم بدون هیج مشکلی راحت نصب شد سرعتشم عالیه
آره Non-TPM رو نصب کردم فقط با Rufus اومدم بزنم تو فلش رو این گیر میداد 2 تاش یکی نسخه TPM 2 یکی Non-TPM 2 که رو این تا آخر میرف فایلارو میریخ ولی تهش میریخ خطا میداد نفهمیدم چرا ..
آخر سر با برنامه WiNToBootic زدم دیدم پر کرد اوکی کرد همومو با فلش زدم نصب شد تهشم یه ااکتیو کردمو تموم هیچی دیگه نمیخواس ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)