دمت گرم داشی
دمت گرم داشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اون نرم افزار حذف واترمارکه با اون Activator که لینکشونو گذاشتی رار شده اند و پسورد میخوان...پسوردشونو داری؟؟؟
ویندوز خوبیه. خیلی بهتر از 8 شده
ولی تا موقعی که نسخه Final بیاد صبر میکنم
یه بار نصبش کردم خیلی خوبه خیلی خیلی سرعتش بالاست. عالیه
پسوردش اینه : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست گلت درد نکنه.من دیشب خیلی اینو تست کردم ولی چون همش با d بزرگ امتحان میکردم اررور میداد...بهرحال ممنون..من دانلود کردم این ویندوزتو .امشب نصب میکنم ببینم چطوره.پسوردش اینه :[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپدیت و نسخه جدید به پست دوم اضافه شد.........با رنگ قرمز مشخص شده
مایکروسافت توضیح می دهد: بالاخره چه کسانی آپدیت رایگان ویندوز 10 را دریافت می کنند؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وداع با یار قدیمی: با ویندوز 10؛ Control Panel کنار گذاشته می شود
هر آنچه که باید قبل از نصب ویندوز 10 بدانید
آیا شما هم پیغام ارتقای رایگان به ویندوز10 را دریافت کرده اید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)