[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کدام تاپیک رسمی تره ؟؟
شما یا این :»
جای من به شدت خالیه
و این است ویندوز 10........ فقطـــ در 10 روز ویندوز 8 را گرفت
چقدر به مشکل میخوری شما
این برنامه رو نصب کن کرکش کن (کرک همراهشه) بعد یه اسکن بزن هرچی درایور که نصب نکردی رو برات میاره تا نصبشون کنی و احتمال زیاد مشکلت برطرف میشه
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
به اطلاع می رساند ، که از همین لحظه عملیات پشتیبانی و کپی بردای از را برای شروع یک تحول بزرگ شروع کردم
نصب ویندوز 10
در صورت موفقت و را ضی کننده بوده و هماهنگ بودن با کلیه نرم افزار های تخصصی من ، کلیه سیستم ها را به ویندوز 10 سوئیچ می کنم
به زودی ( در صور موفقت) با ویندوز 10 بر می گردم
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)