آموزش پاک کردن فولدر ویندوز قدیمی
دوستانی که اپگرید میکنن یا این اپدیت رو نصب میکنن در درایو c با فولدر Windows.old مواجه میشن که فضای زیادی اشغال کرده برای اینکه این حجم اشغال شده رو آزاد کنین از طریق این اموزش عمل کنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته مهم : در مرحله ای که گفته تیک Previews Windows installation(s) رو بزنین توجه داشته باشین فقط همین یک مورد تیک داشته باشه اگر ایتم های دیگه ایم تیک داشت اونا رو بردارین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از منبع های من استفاده نکن
آقا یکی بگه الان بهترین نسخه ویندوز 10 برای pc کدوم نسخه هستش
اگه میشه لینکشو بدید
خصوصی
کشکی جان این جدیدترین ورژن هست.هر نسخه ای خواستی دانلود کن
سلام
چند تا سوال داشتم
حجم آپدیت چقدره ؟
چجوری میشه آپدیت رو به صورت دستی انجام داد که بخوام تو ساعات رایگان دانلود انجامش بدم . چون رو manual هم گذاشتم خودش آپدیت میشد و مجبور شدم کلا قطع کنم آپدیت رو
میشه فایل آپدیت رو دانلود کرد و به صورت آفلاین نصبش کرد ؟
مرسی
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)