اولین بیلد Redstone اومده ها اینسایدر ها میتونن بگیرن الان بیلد 11082
اولین بیلد Redstone اومده ها اینسایدر ها میتونن بگیرن الان بیلد 11082
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این نسخه رو دانلود کردم :
Microsoft.Windows.10.Pro-RTM-Build.1511.x64
میخواستم ببینم اینا نسخه ازمایشی هست یا اصلی ؟؟؟؟ نصب کنم یا باید صبر کرد برای اصلی؟؟
و اگه اصلی اومده همین نسخه ای هست که دانلود کردم یا باید نسخه دیگه ای دانلود کنم ؟؟
ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من ویندوز 10 رو روی لپ تاپ لنوو g580 نصب کردم بعد وقتی هایبرنت میکنم اگه کابل شارژ تو برق باشه بعد از 10-20 ثانیه خودش روشن میشه اما اگه کابل شارژ تو برق نباشه و هایبرنت کنم همچین اتفاقی نمیفته.فقط روی هایبرنت اینطوریه.دلیلش چی میتونه باشه؟
البته اینم بگم که من از ورژن روز انتشار استفاده کرده بودم و این آپدیتهای بزرگ رو نصب نکردم.الانم بخاطر همین مشکل به 8.1 دانگرید کردم.میخوام مطمئن بشم مشکل از چیه تا ویندوز 10 رو بنصبم
دمتون گرم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)