صفحه 84 از 208 نخستنخست ... 3474828384858694134184 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 831 به 840 از 2071

موضوع: Microsoft's Windows | برای ویندوز 12 آماده شوید ..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    الان چه ویندوزی روشه
    سلام ممنون از جوابت

ویندوز 7

2. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirahmani136 نمایش پست ها
    سلام بچه ها

مادبردم p5kpl - se 476.08
    رم 2 گیگ تی ام
    گرافیک 1 ای تی آی
    هارد 1 ترا
    سی پیو 2 هسته ای اینتل

بچه ها ویندوز 10 رو میکشه من از هر کسی پرسیدم جواب متنوع دادن یکی گفت ست نمیشه یکی گفت فشار میاد یکی گفت مشکلی نداره خلاصه موندیم چی کنیم
    توروخدا شما عزیزان یه نظر قطعی بدید
    تازه رمم نیمه جون کار میکنه
    سبک ترین و بهینه ترین سیستم عامل مایکروسافت تا به امروز همین ویندوز 10 هستش که روز به روز هم داره با آپدیت های مختلف بهتر و بهینه تر میشه ...
    الان ویندوزه شما 7 هستش سرعت و عملکرد کلی ویندوز رو ضربدر 2 کنی میرسی به ویندوز 10 ! فک کنم به اندازه کافی برات روشن شد!

,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
    ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉

4. کاربر مقابل از Dark Silence عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dark Silence نمایش پست ها
    سبک ترین و بهینه ترین سیستم عامل مایکروسافت تا به امروز همین ویندوز 10 هستش که روز به روز هم داره با آپدیت های مختلف بهتر و بهینه تر میشه ...
    الان ویندوزه شما 7 هستش سرعت و عملکرد کلی ویندوز رو ضربدر 2 کنی میرسی به ویندوز 10 ! فک کنم به اندازه کافی برات روشن شد!
    سلام ممنون از توجهت

پس باید ارتقاع بدم...!؟

6. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    سلام ممنون از جوابت

ویندوز 7
    پس برای نسخه 32 بیتی مشکلی نداری

کساییم که بهت اون جوابا رو دادن هر کدوم از یه دیدگاهی نظر دادن غلط نیستن

اونی که گفته فشار میاد به این خاطر که شما وین 10 نصب کنی یک گیگ رمت فقط میره برای سیستم عامل و 1 گیگ میمونه برای نرم افزار و کلا کارایی سیستم که البته همین شرایط رو شما الان برای سون دارین چون از سون به بعد یک گیگ رم برای ویندوزه

اونی که گفته مشکلی پیش نمیاد احتمالا فرضو بر این گرفته شما نرم افزار سنگینی نداری

اونیم که گفته ست نمیشه ممکنه برای مادربرد شما اپدیت 10 نیومده باشه و با علم به این گفته

برای نسخه 64 بیتی 2 گیگ رم فقط میره برای ویندوز در نتیجه اصلا با این رم شما ست نمیشه

باز سوالی داشتی بگو

8. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    سلام ممنون از توجهت

پس باید ارتقاع بدم...!؟
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

خب من الان مادربرد شما رو چک کردم متاسفانه برای وین 10 درایور نداره قدیمی هستش

اما یجای امیدواری هست اونم اینه که این قرتی بازیا درایور و این حرفا بیشتر تو نسخه 64 بیتی اذیت میکنه و مشکلاتی بوجود میاره تو نسخه 32 بیتی خیلی کم هست

پیشنهادم اینه که یبار 32 بیتی 10 رو نصب کن مدتی کار کن اذیت کرد دوباره برگرد سون و فقط زحمت نصب نرم افزار میمونه

در مورد ارتقا والا خیلی عقلانی نیستش صرفا برای ویندوز شما اینهمه هزینه کنی بهتره صبر کنی هر وقت واقعا مایل بودی اینکارو بکنی چون سیستمت قدیمیه خیلی چیزا باید تغییر کنه

10. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    پس برای نسخه 32 بیتی مشکلی نداری

کساییم که بهت اون جوابا رو دادن هر کدوم از یه دیدگاهی نظر دادن غلط نیستن

اونی که گفته فشار میاد به این خاطر که شما وین 10 نصب کنی یک گیگ رمت فقط میره برای سیستم عامل و 1 گیگ میمونه برای نرم افزار و کلا کارایی سیستم که البته همین شرایط رو شما الان برای سون دارین چون از سون به بعد یک گیگ رم برای ویندوزه

اونی که گفته مشکلی پیش نمیاد احتمالا فرضو بر این گرفته شما نرم افزار سنگینی نداری

اونیم که گفته ست نمیشه ممکنه برای مادربرد شما اپدیت 10 نیومده باشه و با علم به این گفته

برای نسخه 64 بیتی 2 گیگ رم فقط میره برای ویندوز در نتیجه اصلا با این رم شما ست نمیشه

باز سوالی داشتی بگو
    ممنون داداشی از جوابت فقط یه سوال دیگه میتونم رممو ارتقاع بدم و یک رم 4 گیگ بندازم و چه مارکی پیشنهاد میکنی و اینکه سی پی یو رو هم ارتقاع بدم فایده ای رو کار کرد داره؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

خب من الان مادربرد شما رو چک کردم متاسفانه برای وین 10 درایور نداره قدیمی هستش

اما یجای امیدواری هست اونم اینه که این قرتی بازیا درایور و این حرفا بیشتر تو نسخه 64 بیتی اذیت میکنه و مشکلاتی بوجود میاره تو نسخه 32 بیتی خیلی کم هست

پیشنهادم اینه که یبار 32 بیتی 10 رو نصب کن مدتی کار کن اذیت کرد دوباره برگرد سون و فقط زحمت نصب نرم افزار میمونه

در مورد ارتقا والا خیلی عقلانی نیستش صرفا برای ویندوز شما اینهمه هزینه کنی بهتره صبر کنی هر وقت واقعا مایل بودی اینکارو بکنی چون سیستمت قدیمیه خیلی چیزا باید تغییر کنه
    اینو انجام میدم چند ماه دیگه میگم

Moderator
    ممنون داداشی از جوابت فقط یه سوال دیگه میتونم رممو ارتقاع بدم و یک رم 4 گیگ بندازم و چه مارکی پیشنهاد میکنی و اینکه سی پی یو رو هم ارتقاع بدم فایده ای رو کار کرد داره؟

اینو انجام میدم چند ماه دیگه میگم
    گفتم ارتقا برای شما شامل همه موارد میشه فقط رم نیست کلا داستان فرق میکنه

اگر چن ماه دیگه عمری بود بیا به خودم بگو بودجه رو بگو بهت میگم چیکار کنی فعلا برای ویندوز 10 با این سیستم نمیتونی کاری کنی مگر همون طور که گفتم 32 بیتی رو یه تستی بزنی ، بحث سرعت نیس چون از سون سبک تره بحث سازگاری با مادربرد شماست

13. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط chavosh نمایش پست ها
    گفتم ارتقا برای شما شامل همه موارد میشه فقط رم نیست کلا داستان فرق میکنه
    منظورم از ارتقا یعنی کلا یه سیستم دیگه بخرم که الان متاسفانه بودجش نیست و قبل خرید از شما دوست عزیز مشاوره میگیرم
    اگر چن ماه دیگه عمری بود بیا به خودم بگو بودجه رو بگو بهت میگم چیکار کنی فعلا برای ویندوز 10 با این سیستم نمیتونی کاری کنی مگر همون طور که گفتم 32 بیتی رو یه تستی بزنی ، بحث سرعت نیس چون از سون سبک تره بحث سازگاری با مادربرد شماست
    آره دیگه 32 بیتی نصب میکنم یه بار همین ویندوز 7 .64 بیتشو نصب کردم تو 2 دقیقه ویندوز پرید اصلا نذاشت ویندوز بالا بیاد
    ممنون از راهنمایید دوست عزیز

15. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بچه ها چطور میتونم از مایکروسافت ویندوز دانلود کنم بعد با این اکتیو های تقلبی میشه ویندوز راه اندازی کرد ویندوز 7 .32 بیت آلتیمت
    ممنون میشم راهنماییم کنید

17. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    برادر چاووش اگه از فضای هاردم کمی رو به رم اختصاص بدم سرعت بهتر میشه رمم 2 گیگ میشه آقایی کنی یه راهنماییم کنی

19. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 84 از 208 نخستنخست ... 3474828384858694134184 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)