,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
پس برای نسخه 32 بیتی مشکلی نداری
کساییم که بهت اون جوابا رو دادن هر کدوم از یه دیدگاهی نظر دادن غلط نیستن
اونی که گفته فشار میاد به این خاطر که شما وین 10 نصب کنی یک گیگ رمت فقط میره برای سیستم عامل و 1 گیگ میمونه برای نرم افزار و کلا کارایی سیستم که البته همین شرایط رو شما الان برای سون دارین چون از سون به بعد یک گیگ رم برای ویندوزه
اونی که گفته مشکلی پیش نمیاد احتمالا فرضو بر این گرفته شما نرم افزار سنگینی نداری
اونیم که گفته ست نمیشه ممکنه برای مادربرد شما اپدیت 10 نیومده باشه و با علم به این گفته
برای نسخه 64 بیتی 2 گیگ رم فقط میره برای ویندوز در نتیجه اصلا با این رم شما ست نمیشه
باز سوالی داشتی بگو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من الان مادربرد شما رو چک کردم متاسفانه برای وین 10 درایور نداره قدیمی هستش
اما یجای امیدواری هست اونم اینه که این قرتی بازیا درایور و این حرفا بیشتر تو نسخه 64 بیتی اذیت میکنه و مشکلاتی بوجود میاره تو نسخه 32 بیتی خیلی کم هست
پیشنهادم اینه که یبار 32 بیتی 10 رو نصب کن مدتی کار کن اذیت کرد دوباره برگرد سون و فقط زحمت نصب نرم افزار میمونه
در مورد ارتقا والا خیلی عقلانی نیستش صرفا برای ویندوز شما اینهمه هزینه کنی بهتره صبر کنی هر وقت واقعا مایل بودی اینکارو بکنی چون سیستمت قدیمیه خیلی چیزا باید تغییر کنه
گفتم ارتقا برای شما شامل همه موارد میشه فقط رم نیست کلا داستان فرق میکنه
اگر چن ماه دیگه عمری بود بیا به خودم بگو بودجه رو بگو بهت میگم چیکار کنی فعلا برای ویندوز 10 با این سیستم نمیتونی کاری کنی مگر همون طور که گفتم 32 بیتی رو یه تستی بزنی ، بحث سرعت نیس چون از سون سبک تره بحث سازگاری با مادربرد شماست
منظورم از ارتقا یعنی کلا یه سیستم دیگه بخرم که الان متاسفانه بودجش نیست و قبل خرید از شما دوست عزیز مشاوره میگیرم
آره دیگه 32 بیتی نصب میکنم یه بار همین ویندوز 7 .64 بیتشو نصب کردم تو 2 دقیقه ویندوز پرید اصلا نذاشت ویندوز بالا بیاداگر چن ماه دیگه عمری بود بیا به خودم بگو بودجه رو بگو بهت میگم چیکار کنی فعلا برای ویندوز 10 با این سیستم نمیتونی کاری کنی مگر همون طور که گفتم 32 بیتی رو یه تستی بزنی ، بحث سرعت نیس چون از سون سبک تره بحث سازگاری با مادربرد شماست
ممنون از راهنمایید دوست عزیز
بچه ها چطور میتونم از مایکروسافت ویندوز دانلود کنم بعد با این اکتیو های تقلبی میشه ویندوز راه اندازی کرد ویندوز 7 .32 بیت آلتیمت
ممنون میشم راهنماییم کنید
برادر چاووش اگه از فضای هاردم کمی رو به رم اختصاص بدم سرعت بهتر میشه رمم 2 گیگ میشه آقایی کنی یه راهنماییم کنی
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)