نسخه 32 بیتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه 32 بیتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا دانلود کنیم یا نه یکی بگه؟
دانلود کن ولی حداقل هرماه از تو ویندوز آپدیتش کن!
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
ویندوز 8 و 8.1 که روی لپ تاپ زغالی ما جواب نداد و باعث کندی سرعتش شد . به نظرتون 10 روش نصب میشه ؟
راستی یه سوال دیگه . چند وقت پیش یه ویندوز 7 از نت دانلود کردم ولی موقع رایت کردن روی dvd به مشکل برخوردم و روی dvd معمولی جا نمیشد و نیاز به dvd9 احساس شد .
حجم این نسخه ارائه شده فعلاً در حالت ایمیج 3.7 گیگه . آیا برای رایت روی dvd معمولی بازم به مشکل برمیخورم و حجمش زیاد میشه ؟
ویرایش توسط Winston : 07-16-2015 در ساعت 09:02 PM
برای نصب ویندوز حتماً نباید با DVD نصب کنی میتونی از یه فلش 8 گیگ استفاده کنی!
از طریق این برنامه میتونی فایل ISO دانلود شده ویندوز رو بوت کنی روی فلش و نصب کنی، سرعت نصبش هم حتی بیشتر میشه نسبت به DVD !!
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
حرف شما متین ولی تهیه یه فلش 8 گیگ اونم فقط به خاطر اینکه هر 6 ماه یکبار بخوام ویندوز عوض کنم به نظرتون توجیح اقتصادی داره ؟
یه فلش 4 گیگ دارم که سالی یه بار هم ازش استفاده نمی کنم . به نظرم خرید یه dvd9 به صرف تره . دنگ و فنگ بوت دار کردن هم نداره
پس اگه نسخه 32 بیتی دانلود کنم ، مشکلی به وجود نمیاد؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)