نوشته اصلی توسط K A M R A N بزار از اون دونه ها که دوست داره براش بریزم شاید اومد الان کله شو کرده تو ویندوز داره برسی های لازم رو انجام میده آخه مایکروسافت منتظر تاییده انتشار نسخه رسمی از طرف الی ــــــه
نوشته اصلی توسط K A M R A N بیا دیگه بیوفت تو دام من و هادی تو چرا من دست رو هرچی میزارم توام میای شریک میشی
من الی تنها 15 سال دارم
نوشته اصلی توسط Hadi الان کله شو کرده تو ویندوز داره برسی های لازم رو انجام میده آخه مایکروسافت منتظر تاییده انتشار نسخه رسمی از طرف الی ــــــه
نوشته اصلی توسط Gsshop من الی تنها 15 سال دارم
الیاس راستی مایکروسافت ادج چطوره سرعتش رو با کروم و فایرفاکس مقایسه نکردی؟
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗" ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
نوشته اصلی توسط PanterA الیاس راستی مایکروسافت ادج چطوره سرعتش رو با کروم و فایرفاکس مقایسه نکردی؟ سرعتش عالیه ولی من ازش استفاده نمیکنم
Dark Silence
نوشته اصلی توسط Gsshop من نسخه enterprise دارم مشکلی نداره الی تو eset نصب کردی گیر نمیده ؟ نه مشکلی نداره
نوشته اصلی توسط Chavosh سرعتش عالیه ولی من ازش استفاده نمیکنم چرا؟ مشکلش چیه؟ پلاگین های فایرفاکس و کروم رو قبول میکنه؟ قبلا تو اخبار گفته بودند ساپورت میکنه...
نوشته اصلی توسط PanterA چرا؟ مشکلش چیه؟ پلاگین های فایرفاکس و کروم رو قبول میکنه؟ قبلا تو اخبار گفته بودند ساپورت میکنه... نه منو فایر فاکس ترجیح میدم
Dark Silence, Saber
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن