سرانجام دوستان بزنین تو گوشش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرانجام دوستان بزنین تو گوشش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کرک ویندوز
صادق اینقد لایک میزنی نصبم کردی یا نه
ببین اگه ویندوز فعلیت 10 هست و گیم و اپ زیاد نصب کردی و مشکل کندی سرعت تو ویندوز نداری واقعا نمی ارزه آپدیت کنی . چون بلافاصله پکیج آپدیت بعدی چند روز دیگه میاد . شش ماه دیگه هم یه آپدیت جامع دیگه میاد . بخوای درگیر ویندوز 10 شی هم وقتتو میگیره هم پول اینترنتت زیاد میشه هم تغییر آن چنان اساسی مشاهده نمیکنی چون برنامه مایکروسافت اینه که سالهای سال فقط این ویندوز آپدیت کنه. من خودم مرداد 94 نصب کردم بعد بهش دست نزدم تا بهمن 95 که ویندوزم کند شد ودچار مشکل شدو باید عوض میکردم.اون موقع نسخه ژانویه 2017 رو دانلود کردم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)