[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصبش کردم . یه مشکلی پیش اومد . این بلو اسکرین دهن ما رو سرویس کرد . همه درایورا هم آپدیت شده . گیرشم هم فقط روی ویژوال استدیو و برنامه های ادوبیه . ممنونم میشم کمک کنید .
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
یه عکسی چیزی از ارور میدی بلو رو نمیگم اون خطایی که به این برنامه ها میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در خصوص کی ام پلیر بگم من از وقتی که تو برنامه اش تبلیغات میومد بالا دیگه استفاده نکردم و به جاش از potplayer استفاده میکنم که کپی کی ام پلیر هست و هیچ فرقی نداره شاید هم به نظرم بهتر باشه زبانش هم فارسیه
ویندوز 10 با ویژوال استدیو کلا مشکل داره اینو پسر داییم که رشته اش کامپیوتر هست بهم گفت دیگه اطلاعی ندارم
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)