[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده تایید میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده تایید میکنم
به ویندوز جدید سلام کنید به شماره بیلد دقت کنید 134.1
بعد از اپدیت windows old ایجاد میشه از این طریق پاک کنید فضا ازاد شه
Chavosh جان، یک سوال؟
واسه دریافت آخرین نسخه درایور کارت گرافیک آنبرد، از سایت اینتل دانلود کنم یا خودِ سایت مادربورد؟
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
ویندوز 10 خودش اپدیت میکنه اینو ولی اگر خود فایل اصلیو میخوای جفتش لینکو میده بت گرچه خیلی اونجا شاخه شاخه شده گیج میشی من همیشه از همین سایتای فارسی میگیرم گرچه میگم خود وین دان میکنه من میگیرم وقتی مثلا وین عوض کردم معطل اینا نشم حالا غیر بحث حجم و اینا ، یکی این یکی هم فایل مربوط به ریل تک باقی چیزا رو همیشه میذارم خود ویندوز نصب کنه
رنگ سرچ بارو عوض کردن خوشم اومد
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)