در اینده الان فقط برای اینسایدرها
در اینده الان فقط برای اینسایدرها
مرسیبعد یه سوال:
من وقتی میخوام وارد درایو بشم یا پوشه باز کنم کنده یعنی با تاخیر باز میشه به نظرت از خود ویندوز هست که باگ داره یا کامپیوترم ضعیفه؟
و اینکه آپدیت جدید ویندوز 11 تغییر خاصی هم داشته یا نه؟ چون من همون نسخه اولی رو نصب دارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
اینو نصب کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد همون گزینه اول اسکرین بگیر ببینیم ریتینگت چجوریه ... به نت حتماً وصل باش ...
از طریق ویندوز 10 چجوری میشه ویندوز 11 رو نصب کنیم که هیچ تغییراتی پیش نیاد روی ویندوز قبلی ؟
معمولا نمیشه مخصوصا اگه سخت افزار قدیمی باشه
ولی راحت ترین راهش اینه که از اینستالر خودش استفاده کنی ولی خیلی اینترنت مصرف میکنه تا نصب بشه
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)