تر ک 5 دقیقه 3 گذشت گفتم رفت برای اوج آهنگ زمستون ولی خیلی قشنگ عوضش کرد که تکراری نشه![]()
نوازندگی آهنگ اشک و بارون تو سبک کانتریه![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
به نظرتون امیرعلی تو البوم خودشم ملودی ترانه های به این خوبی هست ? خیلی امیدوارم به البومش
انفرادی![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
واقعا حیف که همکاریش با زهرا عاملی بخاطر اختلاف بینشون به هم خورد...دو تا ترانه تو این البوم داشت دو سه ماه اخر حذف شد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش یه نظرسنجی اضافه میکنی؟واسه ترکا
شکنجه کن منو،شهید آخرت منم...
فوق العاده!!
شعر روزبه بی نقص و تاثیرگذار...ملودیه فوق العاده از آرش فتحی که کارای خوبشو تو چارتار شاهد بودیم و وقتی تو عوامل آلبوم اسمشو دیدم حدس میزدم کار فوق العاده ای داده باشه به مهدی و تنظیم زیبا که موزیکو کاملا کشیده بالا از سعید زمانی که خیلی خوب تنظیم میکنه در نتیجه تشکیل یک آهنگ فوق العاده...
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضاوت بیجا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)