خوشمان آمد مثل آلبوم قبلیش نیست مثل اینکه
خوشمان آمد مثل آلبوم قبلیش نیست مثل اینکه
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
بالاخره نفهمیدیم علیرضا افکاری تو آلبوم هست یا نه! آخه مهدی رو عکسایی که واسه آلبوم تو اینستاگرام میذاره افکاری رو هم تگ میکنه! ولی هیچ سایت خبری اسم افکاری رو نبرده تو عوامل آلبوم!!
پیش فروش بیپ تونز آغاز شد ...
قیمت : 2700 تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش فروش نسخه فیزیکی موجود نیست؟ من عادت دارم خودم آلبوم ریپ کنم
دانلود تیزر با کیفیت 720p کم حجم HEVC x265
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم انکود کردم ببینید چطور شده
فک کنم مثل البوم امپراطور یه تیزر دیگه هم داره نه؟؟ علیرضا افکاری هم حضور داره بلاخره با نه؟؟؟
Teaser Long Edition by KHATAR
مهدی یراحی داره راه خوبیو میره..تقریبا مثه راهی مثه شادمهر...مثل اون آلبوم اولش خوب بود،اما آلبوم دومش از اولیش بهتر بود،و آلبوم دوم اکثرا نقطه ی عطفه یه خوانندس،اگه بد باشه خیلی سخت میتونه خودشو بکشه بالا و جم و جور کنه،اگه خوب باشه،بیشتر راهو رفته...آلبوم دومش بسیار خوب بود،پر از احساس و حس های خوب و پر از تحریرای زیبا و تنظیمای خوب!! آلبوم سوم هم با این افرادی که در اون فعالیت داشتن و چیزی که تو تیزر بود از این دوتا آهنگ میشد فهمید،این بود که بازم با حسهای ناب و خوب یراحی همراهیم و تنظیمای بهتر از قبل....من که خیلی این خواننده رو دوسش دارم از اولین کاری که داد و تیتراژ ماه عسل بود،مشخص بود آهنگسازه خوبیه و اینو هم داره نشون میده،،امیدوارم موفق باشه!!
شــــکـــــنـــــجـــــه کن منو،شـــــهــــــیـــــــ د آخرت منم. . .
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
Mesle Mojasame (Teaser 1) 1080p HEVC x265 18MB MSBH
بدون تگ !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)