صفحه 24 از 77 نخستنخست ... 1422232425263474 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 231 به 240 از 761

موضوع: مهدی یراحی

فعال
    100% فردا میاد نگران نباشید

Hadi 0021
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط KHATAR نمایش پست ها
    100% فردا میاد نگران نباشید
    نمیاد

Hadi 0021
    Guest
    اتفاقا الان که دعوت کردی تازه بدتر گُر گرفتم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mjnorthern نمایش پست ها
    امیرعلی بهادری در خصوص چگونگی همکاری و پیشنهاد اجرای تیتراژ "ماه عسل" گفت: ابتدا قرار بود بابک جهانبخش این کار را اجرا کند، اما به دلایل حرفه‌ای میسر نشد. پس از آن مهدی یراحی به واسطه شناختی که از من داشت، مرا به احسان علیخانی معرفی کرد.

وی ادامه داد: ابتدا من به عنوان ملودی‌ساز و ترانه‌سرا قرار بر همکاری داشتم و در نهایت با تغییرات انجام شده مشورت با روزبه بمانی تیتراژ ماه عسل را خودم سرودم و نظر مثبت احسان به صدایم باعث شد کار را هم به من واگذار کنند.

بهادری در رابطه با ریسک پذیرش تیتراژ "ماه عسل" و برنامه خود برای آینده کاریش بیان کرد: با تمام احترام و ارزشی که برای مرتضی پاشایی قائلم، این کار را فرصتی ویژه برای خوانندگی‌ام می‌دانم و مطمئنم کسی نمی‌تواند جای مرتضی را بگیرد و یادش همیشه در دلها زنده است.

وی از پیش‌بینی خود درباره "ماه عسل" برای برآورده کردن توقعات مردمی، عنوان کرد: قسمت‌های برگزیده‌ای از آن را دیده‌ام و از کنداکتور و مهمانهایش بی‌اطلاعم ، اما با توجه به تلاش‌های تیم "ماه عسل" حتما می‌توانند امسال هم مخاطب را راضی کنند.

گفتنی است، آرام حسینی و پیمان میرزایی تنظیم کننده و محمد فلاحی میکس و مستر را برعهده داشته‌اند.

ارون حسینی بیسترِ تنظیمو میکس مستر، کارِِ ارونه بقیه در رکابش بودن کمک کردن
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها

ارون حسینی بیسترِ تنظیمو میکس مستر، کارِِ ارونه بقیه در رکابش بودن کمک کردن
    آشوبو مثه اینکه ارون زده بود خوب بود خداییش.
    ارون مثه اینکه فقط واسه شادمهر میرینه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    البوم فردا نیاد پوستتو میکنم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    نمیاد
    چرا نیاد

پخش یا یکشنبست یا چهار شنبه

یکشنبه نیومد. چهارشنبه میاد

اگه آلبومِ چاوشی بود همین امشب میومد..اینم احتمالش هست آخرِ شب بفروشن ولی اونقدی پیگیر نداره که شب قبلِ پخش بیاد رو نت
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    چرا نیاد

پخش یا یکشنبست یا چهار شنبه

یکشنبه نیومد. چهارشنبه میاد

اگه آلبومِ چاوشی بود همین امشب میومد..اینم احتمالش هست آخرِ شب بفروشن ولی اونقدی پیگیر نداره که شب قبلِ پخش بیاد رو نت
    خداوکیلی نزن تو سره مال.چرا پیگیر نداشته باشه؟ والا اینستا مینستا اینارو میبینم خیلیا منتظرن.
    ولی اگه امشب بیاد چه صفایی میکنیم

فوق حرفه ای
    آشوبو مثه اینکه ارون زده بود خوب بود خداییش.
    ارون مثه اینکه فقط واسه شادمهر میرینه
    آشوب که کلا کرسی شعر بود ، سطح پایین بود

ارون برای شادمهر هم نرید ، پرودیوس حرفه ای انجام داد منتها ملت با اون فضا آشنا نیستن کار باید ملودی محور باشه دوس داشته باشن
    از اون ملودی یه تنظیمِ ساده شاید بیشتر جواب میداد ولی دیگه اصلا چیزی ازش نمیموند ، چیز خاصی نداشت ، امتیاز مثبتی هم اگه اون کار داشت پرودیوسِ حرفه ای ارون بود وگرنه چیزی خلق نشد

تنظیمِ درختی که واسه کامران رسولزاده زده رو گوش دادی؟ تازه واسه 2 3 سال پیشه ولی فوق العادست تنظیمش

بستگی داره چه کاری ازش بخوان

تو آلبوم من اگه خدا بخواد یه کارایی بهش میدم که تازه پتانسیلی ه داره رو متوجه میشین خوراکش الکترونیک راکِ

10. کاربر مقابل از MrA_Chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    آشوب که کلا کرسی شعر بود ، سطح پایین بود

ارون برای شادمهر هم نرید ، پرودیوس حرفه ای انجام داد منتها ملت با اون فضا آشنا نیستن کار باید ملودی محور باشه دوس داشته باشن
    از اون ملودی یه تنظیمِ ساده شاید بیشتر جواب میداد ولی دیگه اصلا چیزی ازش نمیموند ، چیز خاصی نداشت ، امتیاز مثبتی هم اگه اون کار داشت پرودیوسِ حرفه ای ارون بود وگرنه چیزی خلق نشد

تنظیمِ درختی که واسه کامران رسولزاده زده رو گوش دادی؟ تازه واسه 2 3 سال پیشه ولی فوق العادست تنظیمش

بستگی داره چه کاری ازش بخوان

تو آلبوم من اگه خدا بخواد یه کارایی بهش میدم که تازه پتانسیلی ه داره رو متوجه میشین خوراکش الکترونیک راکِ
    خب اشوب سبکش شاد بود و معلومه هیته البوم نیست.منم تخصصی به اهنگ نگاه نمیکنم.همینکه کیفیت موزیک خوب باشه شعرشم ازاردهنده نباشه و تو ماشین یه حالی بهم بده برام کافیه.مثلا من تو جاده،شب باشه تنها هم باشم یوسفو میذارم کلا حالی به حالی میشم
    میرینه نه اینکه بد کار کرد ولی ذائقه مردم نبود.

صفحه 24 از 77 نخستنخست ... 1422232425263474 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)