صفحه 25 از 77 نخستنخست ... 1523242526273575 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 241 به 250 از 761

موضوع: مهدی یراحی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط KHATAR نمایش پست ها
    خداوکیلی نزن تو سره مال.چرا پیگیر نداشته باشه؟ والا اینستا مینستا اینارو میبینم خیلیا منتظرن.
    ولی اگه امشب بیاد چه صفایی میکنیم
    تو سر مال نزدم ، اصلا فروشنده ها به خاطرش نمیارن بفروشن ولی سر آلبوم محسن انقد که پیگیر زیاده و قبلش میان دنبالش که بعضی فروشنده ها غیر قانونی میان میفروشن و شبش پخش میشه ،

واسه یراحی رو حتی اگه بفروشن هم کسی نمیاد آپلود کنه ، جوی که اون زمان هست تا جوی که الان هست قابل قیاس نیس

الان اینجا 9 تا مهمون هست

شبی که پارور رو ما منتشر کردیم تو باران و دونه ودنه از بچه ها پیدا می کردم می گرفتم بالای 2 هزار نفر آنلاین بودن ساعت 2 شب .. فضای عجیبی بود اون شب

من به آلبوم مهدی اعتقاد دارم البته نه کل آلبومش اما کارهایی همیشه توش هست که میتونم لذت ببرم

تو این آلبومشم تراک دومی که تو تیزر بود ملودیش محشر بود
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    خب اشوب سبکش شاد بود و معلومه هیته البوم نیست.منم تخصصی به اهنگ نگاه نمیکنم.همینکه کیفیت موزیک خوب باشه شعرشم ازاردهنده نباشه و تو ماشین یه حالی بهم بده برام کافیه.مثلا من تو جاده،شب باشه تنها هم باشم یوسفو میذارم کلا حالی به حالی میشم
    میرینه نه اینکه بد کار کرد ولی ذائقه مردم نبود.
    منم همینو میگم .. همین که به سمت ذائقه حرکت نکنی خودش یه حرکتِ مثبتِ وگرنه اتفاقِ خاصی نمیوفته واسه سلیقه ی مردم

میتونست خودش یه جوری تنظیم کنه کار خیلی همه گیر تر بشه ولی تنظیمو تخصصی کار کرد. هرکسی هم اومد یه چی گفت بدون اینکه اطلاعی داشته باشه ..اما در طول زمان خیلی چیزا عوض میشه و بعدا میان میگن ببین طرف چند سال پیش این کارو کرده بود که الان همه می کنن!

البته این کارش ملودی خاصی نداشت و آینده هم اتفاقی براش نمیوفته
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    آشوب که کلا کرسی شعر بود ، سطح پایین بود

ارون برای شادمهر هم نرید ، پرودیوس حرفه ای انجام داد منتها ملت با اون فضا آشنا نیستن کار باید ملودی محور باشه دوس داشته باشن
    از اون ملودی یه تنظیمِ ساده شاید بیشتر جواب میداد ولی دیگه اصلا چیزی ازش نمیموند ، چیز خاصی نداشت ، امتیاز مثبتی هم اگه اون کار داشت پرودیوسِ حرفه ای ارون بود وگرنه چیزی خلق نشد

تنظیمِ درختی که واسه کامران رسولزاده زده رو گوش دادی؟ تازه واسه 2 3 سال پیشه ولی فوق العادست تنظیمش

بستگی داره چه کاری ازش بخوان

تو آلبوم من اگه خدا بخواد یه کارایی بهش میدم که تازه پتانسیلی ه داره رو متوجه میشین خوراکش الکترونیک راکِ
    باریکلا / معلومه درک موسیقیت بالاس

4. کاربر مقابل از MaSiHa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    تو این آلبوم ی آهنگ میخوام مث آهنگ باور نکن تو البوم اولش و دیگر هیچ

من از زندگی تو هوات خستم ...

نشون بده بازم می تونی بترکونی پسر

فعال
    ای وای بر من

این زنه ما مگه چندسالشه ماشالله خانم میزنه.نوشته تازه سال 73 ازدواج کرده.پس با این حساب این نیلوفر بهبودی هم میگه من 74 هستم شاید راست بگه دخترای این دوره زمونه چقدر زود رشد میکنن

فوق حرفه ای
    ای وای بر من

این زنه ما مگه چندسالشه ماشالله خانم میزنه.نوشته تازه سال 73 ازدواج کرده.پس با این حساب این نیلوفر بهبودی هم میگه من 74 هستم شاید راست بگه دخترای این دوره زمونه چقدر زود رشد میکنن
    تاپیکو اشتبا اومدی

فعال
    تو سر مال نزدم ، اصلا فروشنده ها به خاطرش نمیارن بفروشن ولی سر آلبوم محسن انقد که پیگیر زیاده و قبلش میان دنبالش که بعضی فروشنده ها غیر قانونی میان میفروشن و شبش پخش میشه ،

واسه یراحی رو حتی اگه بفروشن هم کسی نمیاد آپلود کنه ، جوی که اون زمان هست تا جوی که الان هست قابل قیاس نیس

الان اینجا 9 تا مهمون هست

شبی که پارور رو ما منتشر کردیم تو باران و دونه ودنه از بچه ها پیدا می کردم می گرفتم بالای 2 هزار نفر آنلاین بودن ساعت 2 شب .. فضای عجیبی بود اون شب

من به آلبوم مهدی اعتقاد دارم البته نه کل آلبومش اما کارهایی همیشه توش هست که میتونم لذت ببرم

تو این آلبومشم تراک دومی که تو تیزر بود ملودیش محشر بود
    خب اره ولی من اگه بدونم جایی میفروشن با کله میرم میخرم میام ریپ میکنم
    منم همینو میگم .. همین که به سمت ذائقه حرکت نکنی خودش یه حرکتِ مثبتِ وگرنه اتفاقِ خاصی نمیوفته واسه سلیقه ی مردم

میتونست خودش یه جوری تنظیم کنه کار خیلی همه گیر تر بشه ولی تنظیمو تخصصی کار کرد. هرکسی هم اومد یه چی گفت بدون اینکه اطلاعی داشته باشه ..اما در طول زمان خیلی چیزا عوض میشه و بعدا میان میگن ببین طرف چند سال پیش این کارو کرده بود که الان همه می کنن!

البته این کارش ملودی خاصی نداشت و آینده هم اتفاقی براش نمیوفته
    خداییش من نه اینکه بگم افتضاح بود و ازش بدم اومد ولی یه چیزه معمولی بود برام.هیت نبود.ولی گوشش میدم

فعال
    تاپیکو اشتبا اومدی

فعال
    این محمدرضا رهنما هم بدک نیست کارش. ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    این محمدرضا رهنما هم بدک نیست کارش. ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    گوش ندادم کاراشو.. الان یکی از آهنگاشو دانلود کردم ، فکر کن بود اسمش

می رفت که یه کار خوب باشه ولی نشد .. اما نا امید کننده هم نبود چون تنظیمش یه چیزایی داشت

صفحه 25 از 77 نخستنخست ... 1523242526273575 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)