+ آلبوم آینه قدی یکساله شد .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ آلبوم آینه قدی یکساله شد .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگه آیینه قدی تنظیمش به نظرم میتونست خیلی خیلی بهتر باشه . خیلی خلوته اهنگ ، نمیخوره به فضای کار
نفس در یک کلمه بینظیر بود
پارت دوم شال گردن بعد از اون گیتار خیلی خوب بود
بی دفاع اهنگ شیکی بود
تو که میرفتی ترانه خوب ولی اهنگ خوبی از کار در نیومده
همین ساعت فوق العاده به معنای واقعی
بی سرزمین خیلی عجیب و غریب بود . پارت دومه اهنگ که شروع میشه من هنوز نفهمیدم چرا اونجوری میشه یهو اهنگ . خیلی بد ، خیلی :)))
مغلوب تکراری ولی شیرین
سرما نزدیکه که هیچ حرفی واسه گفتن نذاشت . متن بینظیررررر روزبه . تنظیم شیک زمانی و خود یراحی که فوق العاده ست . ریتم شادی داره ولی غم عجیبی هم داره . آدمو یاد عید و لحظات تحویل سال میندازه . همون غم رو داره برا آدم
نگو نگفتی هم خوب بود
در کل آلبوم خوبی بود به نظرم . از یراحی غیر از این هم انتظار نمیره
ولی اگه بخوام مقایسه کنم البوم مثل مجسمه رو از نظر تنظیم خیلی بالاتر از این البوم میبینم
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
+ تک آهنگ همیشه با من باش : ۲۶ بهمن منتشر میشود.
#آمانج آزرمی
دانلود آهنگ همیشه با من باش
برگشتم از شب سیاه از آدمک های دروغ
از ترس بیهوده شدن از قلب های بی فروغ
روح ترانه ساز من زخمیه بی ترانگی
روی تمام لحظه ها سایه سرد خستگی
تا اینکه تو رسیدی و من شکفتم از ترانه
من شکفتم از صدای زلال بهترین بهانه
رنگ خورشیدو تو داری مهربونی مث بارونی
که میباره و میشوره کوچه های قلبمو
روحم از جنس توئه شعر پابند توئه
لبای پوسیده من زنده به آهنگ توئه
همیشه با من باش همیشه با من باش
تمام من با توست توان موندن باش
همیشه با من باش همیشه با من باش
تمام من با توست توان موندن باش
نقد آلبوم آیینه قدی
امشب ۳ اسفند
برنامه ساعت ۲۵
برنامه ضبط کن یا برامون بنویس چی گفتن ممنون میشم
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)