سلام . در خواست آلبوم های سیرین عبد النور رو دارم . اگه کسی داره واسه دانلود بزاره ممنوم میشم .
سلام . در خواست آلبوم های سیرین عبد النور رو دارم . اگه کسی داره واسه دانلود بزاره ممنوم میشم .
آلبوم بانو " جنات" به نام " بنفس الکلام" با کیفیت اصلی ریپ شده از روی سی دی.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Album : Be Nafs Elkalam - بنفس الكلام 2016 Album Year : 2016 Album Hits : 143 Album Information :
Artist: Jannat
Album: Be Nafs Elkalam
Label: Rotana
Genre: Arabic
Quality: Mp3 320Kbps
Size: 100 Mb
Album Preview: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
03. Mish Regola
04. 100 Dalel
05. Be Nafs Elkalam
06. Akid Zealet
07. Akher Ahzani
08. Esal Megarab
09. Ma Tetklimsh
10. Batal Teghani
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توجه : برای دانلود از لینک بالا شکیبایی داشته باشید و در صفحه ی سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برای لود شدن کامل تا ظاهر شدن عبارت دانلود صبر کنید...
به محض آپلود آلبوم توسط maxbro لینک دانلود در اختیارتان قرار میگیرد. اما تا این لحظه بهترین کیفیت موجود در نت این آلبوم همین نسخه می باشد.
ویرایش توسط rezaartist : 04-20-2016 در ساعت 10:08 PM
سلام دوستان روز جمعه تون بخیر
اگه امکانش باشه لینک دانلود آلبوم جنات با کیفیت اورجینال البته اگه موجود باشه رو زحمتشو بکشین.ممنو
دوستانی که اهنگ واسه ماشین میخوان ببینن این چجوریه؟
منتظر نظراتتون هستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)