مرتیکه سوسمار خور چه شاخ شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت کاراش حرف نداره آخه خخخ حالا امشب اگه جواب نداد کیون لقش ... نه !!! راستی همین کیفیت cbr هم پاسوردش رو نمیده فقط به 300 نفر
پاسورد داد ! بذارید همه ی پل ها رو خراب نکنم :)) حالا جاهای دیگه هم میگردیم فلاک رو بکله پیدا کنم در اختیار دوستان قرار میدم ایشالا
عمرودیاب کدوم کشور هست حالا؟
گفت نمیتونم کاری کنم یکی رو تو مصر پیدا کن به کردیت کارتش بریز ازش پاسورد رو بگیر .. کان لقش .. خب من تو یکی از سایتها ک ریپ از همین فرد گذاشته بود یه نسخه ی فلاک پیدا کردم به علاوه ی کاور های بدون تگ ک براتون میذارم ..
دانلود آلبوم عمرو دیاب به نام " شفت الایام " با کیفیت FLAC فلاک : حجم حدود 300 مگابایت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کاور های آلبوم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)