آهنگ جدید " مش کل واحد" از عمرو دیاب با بهترین کیفیت موجود در نت ریپ شده توسط MaxBro
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا جون م ن یه سوال از خیلی وقت پیش دارم ولی اصلا یادم رفته بود سکک البنات اسم یه فیلم که تیتراژش نانسی خونده درسته؟
فیلمش قشنگه؟ ازش لینک دانلود داری؟
اسم این سریال "حکایات بنات " هستش که ماه رمضون سال 2012 از شبکه ی ام بی سی پخش میشد من ندیدمش اما خب موضوعش حتما در مورد یه سری دختره که اتفاقاتی واسشون میفته
بهترین جا برای دانلود سریال سایت یوتیوب هستش و اینم آدرس یوتیوب این سریال
ممنون ازینکه سر زدید به تاپیک. من از اکثر کشورا موسیقی گوش میدم اما آهنگ های عربی بالاترین نمره رو بهشون میدم. اهنگ متشکل از شعر ،ملودی و تنظیم هست که میانگین
این سه مورد در آهنگ های عربی بسیار بالاتر از هر موسیقی در هر جای دنیاست. شما در یک آلبوم پاپ ساخت امریکا ممکنه تنظیم های بدیعی رو بشنوی اما هیچ وقت روحی که در ملودی عربی هست رو اونجا پیدا نمیکنی که این بخاطر ساختار زبانشون هست. و تحریر هایی که در این موسیقی وجود داره میشه گفت یگانه س .ضمن اینکه نوازنده های بسیار چیره دستی دارند. انتشار آلبوماشون با یک روز تاخیر هم مواجه
نمیشه. کیفیت موزیک ویدیو ها بسیار خوب.در واقع تفاوت موسیقی اونا با ما در اینه ک در موسیقی عربی هر چیزی سر جای خودشه.کسی که نوازنده س تا آخر عمر هنریش فقط ساز
اختصاصی خودش رو میزنه ، کسی که خواننده س فقط در حیطه ی خودش دخالت میکنه و کسی که آهنگسازه نمیاد با صدای درب و داغون آلبوم روانه کنه با وجود اینکه ممکنه کلی سود
در این کار براش داشته باشه. اگه بخوام خاور میانه رو بگم ، ترک ها از موسیقی اعراب تقلید میکنند و ما از موسیقی ترک ها . پس ما الان دو مرحله عقب تر از موسیقی اعراب هستیم. (البته با این مقیاس وگرنه تفاوت از زمین تا آسمانه )
به امید روزی که در موسیقی ما هم هر چیزی سر جای خودش باشه نه مثل الان ...
منم از موسیقی عربی خیلی لذت میبرم .. واقعا ملودی های غنی ای داره
رضا جون من تصمیم داشتم تاپیک بزنم و از دوستان بپرسم ولی حالا که اینجوری میگی بزار اول از شما بپرسم، میتونی یه همچین تاپیکی هم واسه موزیک ترکی بزنی؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)