صفحه 27 از 38 نخستنخست ... 17252627282937 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 261 به 270 از 373

موضوع: ♫♫♫ Arabic Music Station ♫♫♫

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebi2014 نمایش پست ها
    سلام . درخواست آلبو های الین خلف را داشتم . با تشکر
    فول آلبوم الین خلف که بصورت تراک تراک موجود است. بعد از انتخاب آلبوم وقتی وارد آلبوم شدید روی گزینه "تحمیل" کلیک کنید تا اون ترانه از آلبوم دانلود بشه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از rezaartist عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    یکی از بهترین تاپیک های باران به به
    داش رضا خسته نباشید جا داره بهت بگیم
    یه سوال حاج رضا این بانو نوال یه آلبوم ازش دارم ماله 2011 به نام Ma3rafsh Leih این جدیده از قبلی بهتره؟
    بعد بین اینا که آلبوم نداد؟
    کلا آهنگ های قدیمیشو زیاد گوش میدادم این و نانسی رو
    فقط خدا

4. کاربر مقابل از Kamal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    سلام دوستان.
    فکر نکنم آهنگ جدید سعد لمجرد رو توی تاپیک گذاشته باشن.
    سعد لمجرد - انت معلم
    ویدیو: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    آهنگ: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    آهنگ فوق‌العاده قشنگیه. حتماَ گوش کنید!
    ویدیوش رو هم حتماَ ببینید. ویدیو متفاوتیه!

6. 3 کاربر مقابل از aliniceboy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بعد از مدتی با دو آلبوم فوق العاده در خدمتتون هستم.ریپ شده توسط maxbro با بهترین کیفیت

آلبوم جدید خواننده ی محبوب مغربی " سمیره سعید" که بعد از سالها آلبوم جدید داده بیرون و 2 سالی هست منتظر انتشار این آلبوم بودم .شنیدنش توصیه میشه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Tracks List
    01.Hawa Hawa
    02.'Ayza A'eesh
    03.Insana Mas'oula
    04.Madmansh Nafsi
    05.Mahasalsh Haga
    06.Ehtemal Wared
    07.Ya Lateef
    08.Ma'ndeesh Wa't
    09.Garalk Eih
    10.Aiwa Etghayart
    11.Aw'at Kteer

آلبوم جدید خواننده دوست داشتنی مصری " انغام" به نام " احلام بریئه"

Tracks List
    01.Ahi Gat
    02.Etegah Wahed
    03.Bein El Benein
    04.Tool Manta B'eed
    05.Akteblak Ta'ahod
    06.Hetta Na'sa
    07.Ahlam Bare'a
    08.Fengan El Nesian
    09.Bakrah El Moseqah
    10.Baheb Aghani
    11.Ganbak Makani
    12.Sanda 'Aleek

8. 4 کاربر مقابل از rezaartist عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آلبوم انغام رو دوست داشتم
    با توجه به این که دفعه اولی بود که کاری ازش گوش دادم ، ولی باب دلم بود
    آلبوم های قبلیش هم تو همین فضا بوده؟

10. کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kamal نمایش پست ها
    یکی از بهترین تاپیک های باران به به
    داش رضا خسته نباشید جا داره بهت بگیم
    یه سوال حاج رضا این بانو نوال یه آلبوم ازش دارم ماله 2011 به نام Ma3rafsh Leih این جدیده از قبلی بهتره؟
    بعد بین اینا که آلبوم نداد؟
    کلا آهنگ های قدیمیشو زیاد گوش میدادم این و نانسی رو

سلام مخلص داش کمال هستیم .به نظر من آلبوم سال 2011 به نام معرفش لیه از آلبوم امسال زیبا تر بود.بینشون آلبوم نداد. اما شرکتی که نوال باهاش کار میکرد رو عوض کرد.2011 شرکت روتانا ملودی بود و پارسال به شرکت مازیکا برگشت .به همین خاطر کلا فضای این دو تا آلبوم متفاوته چون شعرا و آهنگسازا و تنظیم کننده های این دو تا شرکت با هم متفاوت هستن.

نانسیرو به جلو نمیره متاسفانه

12. کاربر مقابل از rezaartist عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidha نمایش پست ها
    انغام به جرئت میتونم بگم پرطرفدار ترین خواننده زن افریقا هستش. آلبوم " ساعات کتیر" رو هم حتما گوش بدید .

14. کاربر مقابل از rezaartist عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidha نمایش پست ها
    بله، فضای البومهای قبلیش هم اینگونه است... کلا انغام به این معروفه که سبکش اروم هستش...

البومش قشنگتر از البوم سمیره سعید بود فقط البوم سمیره ریتمیک تر هستش

16. 2 کاربر مقابل از ramy.diab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    سلام به همه، من عضو جدید هستم، دوستان خیلی دلم میخواد فول کنسرتهای جدید نانسی عجرم از سال 2014 ببعد رو با کیفیتی خیلی خیلی خیلی بالا داشته باشم، و همینطور ویدیو اجرای آهنگ بلدیات رو با کیفیت خیلی بالا داشته باشم، همونکه پیرهن مشکی پوشیده و از پله ها میاد پایین، فضاش قرمزه، رقصنده ها دورش میرقصن 😁 و همینطور اجراهای خوشگل دیگش توی برنامه های دیگه، خلاصه با کیفیت خخخخخیلی بالا، کاش کمکم میکردید 😞 پیشاپیش ممنونم ازتون 😊🌹

18. 2 کاربر مقابل از mona 4z عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    سلام دوست عزیز. مطمئن باشید این تاپیک همه درخواست ها تا حد امکان عملی میشن . در مورد کنسرت نانسی یا هر خواننده ای .این کنسرت ها با کیفیت عالی روی یوتیوب موجود هستن و کیفیتشون در حد مقبوله.مگر اینکه کیفیت DVD منتشره ی خود کنسرت فقط از این کیفیت بیشتر باشه که خب اون هم حداقل تو ایران گیر نمیاد. برای دانلود از یوتیوب هم من
    روشی رو توضیح دادم که نیاز به ف..یلتر شک.ن نداره و امیدوارم اون رو در صفحات قبل مطالعه کرده باشید.

1[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2

3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

5 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

من دیشب ویدیو های بالا رو با اون روش لینک دانلودش رو درست کردم اما اعتبارش طولانی نیست باید زود دانلود بشه. شما همین اسمای ویدیو ها رو در گوگل سرچ کنید

لینک یوتیوب رو که بدست آوردید بعد وارد سایت زیر بشید :

و مراحلی که در صفحات قبل توضیح دادمو انجام بدید
    ویرایش توسط rezaartist : 11-13-2015 در ساعت 01:16 PM

20. 4 کاربر مقابل از rezaartist عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 27 از 38 نخستنخست ... 17252627282937 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)