من ایرانی زیاد گوش نمیدم...اما تو معدود این آلبوم های ایرانی که از 90 تا حالا گوش دادم
به نظرم پرجم سفید محسن چاوشی جاده رویاها سیروان خسروی و ترامادول شاهین نجفی از همه بهتر بود...![]()
شخصی - فرزاد فرزین
پرچم سفید - محسن چاووشی
من خود آن سیزدهم - محسن چاووشی
تصمیم - علی لهراسبی
بی واژه - محمد اصفهانی
مدارا - شهرام شکوهی
توهم - نیما مسیحا
سورپرایز - محمد علیزاده
جاده رویاها - سیروان خسروی
عاشقانه ها - احسان خواجه امیری
حباب - محسن یگانه
یکی هست - مرتضی پاشایی
احتیاط - مهدی مقدم
آرامش - بهنام صفوی
طرفدار - شادمهر عقیلی
من و تو - مانی رهنما
بنیامین نود و سه - بنیامین بهادری
یک لحظه عاشق شو - حمید حامی
خوشبختی - حمید عسکری
امپراطور - مهدی یراحی
لعنت به من - مازیار فلاحی
دوست دارم - گروه سون
جشن تنهایی - شهاب رمضان
داروگ - روزبه نعمت اللهی
همیشگی - مسعود امامی
اعجاز - گوگوش
حس تنهایی - ابی
نامحدود - منصور
من ایرانی زیاد گوش نمیدم...اما تو معدود این آلبوم های ایرانی که از 90 تا حالا گوش دادم
به نظرم پرجم سفید محسن چاوشی جاده رویاها سیروان خسروی و ترامادول شاهین نجفی از همه بهتر بود...![]()
مقایسه شادمهر با خواننده های داخلیمون مثل مقایسه لامبورگینی با پرایده !!!
مسعود امامی؟؟؟؟؟؟ََََ بر چه مبنایی؟؟!! نیما مسیحا رو گذاشتی اونوقت البوم من و بارون بابک جهانبخش یا البوم خونه غرور یا از این ساعت مهدی احمدوند رو نذاشتی
البوم سامان جلیلی هم میتونست باشه ...از البوم منصور که پایینتر نیست
تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد
در رابطه با آلبوم مسعود امامی : به قول امیر میتونی درباره ی چیزی که نشنیدی نظر ندی !
در رابطه با آلبوم من و بارون جهانبخش : این آلبوم در گزینه ها هست چشماتو قشنگ وا کن .
در رابطه با آلبوم احمدوند و جلیلی : واقعا تو این آلبوم ها رو خوب توصیف میکنی ؟ آلبوم خونه ی غرور که فقط یه خوب به نام دوست دارم داشت . آلبوم جلیلی هم که واقعا افتضاحی بیش نبود .
قطعا امپراطور دوشاشوش من خود آن سیزدهم شایسته رای های بالاتری هستش. لطفا تعصبی رای ندهید.
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
موسیقی پــــــاپ داخل کشوَر دَر حال حاضر اَز نَظَر طَرَفداری اَز یه خوانَنده خاص بین مَردُم وَ تو جامعه به چَند دَسته تَقسیم شُده. . .
مَثَلاً عدّه ای طَرفدار "مُحسن یگانه" عدّه ای "مُحسن چاووشی" عدّه ای "بابَک جَهانبَخش" عدّه ای "خواجه اَمیری" وَ وَ وَ این داستان وَ این اَسامی هَمچنان اِدامه داره . . . اَمّا نُقطه مُشتَرَک هَمه ی طَرفـــــدارای این خـــوانَنده ها میدونین چیه؟ ؟ ؟
طَرَفـــداری اَز شادمهر عَقیلی نُقطه اشتراک هَمَشونه
یه واقعیَت دوست داشتَنی وُجود داره وَ اونَم اینه که شادمهر عَقیلی خیلی خیلی مَحبوبه و تو این جامعه موسیقی ایران هیشکی حَتّی تَوان رقابَت باهاش رو نَداره. . . هَمه ی فاکتور های این واقعیت رو هَم داره . . . هُنَر ؛ شَخصیت ؛ مَحبوبیت ؛ تیپ و چهره ؛ وَ . . .
شـــادمهر عَقیلی ؛مَردی که موسیقی پاپ ایران را نُت به نُت مَدیون اوییم. . .
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)