chera
سلام
لینک ها پاک شدن.لطف می کنید درستشون کنید؟
حیف این تاپیک که تعطیل شد
آره واقعا
البته من حدود 180 تا آلبوم از شرکت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با کیفیت 128 دارم متاسفانه 320 ندارم وگرنه تو همین تاپیک آپلود میکردم
عباس عزیز باهات موافقم مشغله کاری و از همه مهمتر بی حوصلگی ادمو عقب میندازه به خودم نگاه می کنم می بینم قبل سربازی خیلی باحوصله تر اما الان...
یادمه قبل اینکه برم دوسال پیش قولشو داده بودی فلکش تو تورنت و بعضی سایتا هس اما جمع و جور کردنش زمان می بره..ی امار مشخصم ندارم ببینم کلا چندتا البوم پخش شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط SaSan69 : 11-21-2016 در ساعت 09:16 PM
با اجازه صاحب تاپک
کسانی که نتونستن دانلود کنن و دیر رسیدن از لینک زیر میتونن 149 البوم پخش شده رو در 6پارت دانلود کنن اگر هم کسی فایلگیر داشت و لینک رو مستقیم کرد برا بقیه هم لینک مستقیم رو بذاره ثواب داره من خودم سال گذشته دانلود کردم وا تاریخ لینک چر گذشته مگر نه لینک مستقیم رو میذاشتم حالا شایدم گذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کسب اجازه از عباس جان عزیز
بیش از 100 البوم از این مجموعه زیبا Putumayo World Music رو باکیفیت Flac دارم که تصمیم گرفتم که باشما قسمت کنم و ب مرور زمان در این تاپیک قرار بدم...
ویرایش توسط SaSan69 : 01-26-2017 در ساعت 06:19 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)