صفحه 11 از 145 نخستنخست ... 9101112132161111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 1442

موضوع: تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...

کاربر جدید
    سلام دوستان عزیز

دوستان من یک سوال خیلی مهمی در مورد یکی از آلبوم های آقای معین دارم

دوستان آقای معین قرار بود حدودا در سال 1386 یک آلبومی بیرون بده به اسم دیدی گفتم نگفتم که الان سال 1393 هستیم و هیچ خبری از این آلبوم تو اینترنت نیست

حالا دوستان متن خبرش اینه که من این متن خبر رو حدودا از سال 1385 دیدم و الان هم تو سایت های دیگه هست

متن خبر :

آلبوم جدید معین با تاخير در تاريخ 23 آگوست منتشر خواهد شد. اين آلبوم دارای 9 ترانه است و نام آن ديدی گفتم؟ نگفتم است

آخرين شنيده ها حاکی از اين خبر بسيار تلخ می باشد كه استاد معين پس از انتشار آلبوم "ديدی گفتم نگفتم" با هنر خوانندگی وداع خواهد کرد زيرا از ناجوانمردی شرکت های موسيقی در پخش آهنگ ها قرارداد کنسرت ها و . . . باعث انزجار وی از هنر لس آنجلسی شده است. و سردي و خسته كننده بودن برگزاري كنسرت گيبسون و گفتگوي او با بي بي سي كه به هيچ وجه حاضر نبود در گفتگوي خود از بودن در خارج از كشور ابراز رضايت كند بر اين شايعه ها دامن مي زنند.

استاد معين اظهار داشته است كه: اگر مساله کنسرت اسراييل در سال ۱۳۷۱ وجود نداشت به ايران می آمدم و کارمم را در ايران دنبال می کردم.

اميدوارم استاد معين با استقبال بی سابقه ای که از آلبوم جديدش می شود غافلگير شده و از تصميم خود که قلب طرفدارنش را پژمرده می کند منصرف شود...

دوستان متن کامل این خبر این بود

حالا دوستان برای من تعجبه که الان سال 1393 هستیم از این آلبوم هیچ خبری تو هیچکجای اینترنت نیست

دوستان میشه بیشتر توضیح بدید آیا شما این آلبوم رو دارید یا اینکه آقای معین پشیمون شده که این آلبوم رو بیرون بده

2. 3 کاربر مقابل از mahdii عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdii نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

دوستان من یک سوال خیلی مهمی در مورد یکی از آلبوم های آقای معین دارم

دوستان آقای معین قرار بود حدودا در سال 1386 یک آلبومی بیرون بده به اسم دیدی گفتم نگفتم که الان سال 1393 هستیم و هیچ خبری از این آلبوم تو اینترنت نیست

حالا دوستان متن خبرش اینه که من این متن خبر رو حدودا از سال 1385 دیدم و الان هم تو سایت های دیگه هست

متن خبر :

آلبوم جدید معین با تاخير در تاريخ 23 آگوست منتشر خواهد شد. اين آلبوم دارای 9 ترانه است و نام آن ديدی گفتم؟ نگفتم است

آخرين شنيده ها حاکی از اين خبر بسيار تلخ می باشد كه استاد معين پس از انتشار آلبوم "ديدی گفتم نگفتم" با هنر خوانندگی وداع خواهد کرد زيرا از ناجوانمردی شرکت های موسيقی در پخش آهنگ ها قرارداد کنسرت ها و . . . باعث انزجار وی از هنر لس آنجلسی شده است. و سردي و خسته كننده بودن برگزاري كنسرت گيبسون و گفتگوي او با بي بي سي كه به هيچ وجه حاضر نبود در گفتگوي خود از بودن در خارج از كشور ابراز رضايت كند بر اين شايعه ها دامن مي زنند.

استاد معين اظهار داشته است كه: اگر مساله کنسرت اسراييل در سال ۱۳۷۱ وجود نداشت به ايران می آمدم و کارمم را در ايران دنبال می کردم.

اميدوارم استاد معين با استقبال بی سابقه ای که از آلبوم جديدش می شود غافلگير شده و از تصميم خود که قلب طرفدارنش را پژمرده می کند منصرف شود...

دوستان متن کامل این خبر این بود

حالا دوستان برای من تعجبه که الان سال 1393 هستیم از این آلبوم هیچ خبری تو هیچکجای اینترنت نیست

دوستان میشه بیشتر توضیح بدید آیا شما این آلبوم رو دارید یا اینکه آقای معین پشیمون شده که این آلبوم رو بیرون بده
    با سلام
    چون این خبر قبل از بیرون اومدن البوم طلوع بوده.به اشتباه دیدی گفتم،نگفتم را نوشته.در اصل همین ترانه به تو گفتم،نگفتم هست که در البوم طلوع هست.البته این نظر شخصی من هستش.

4. 9 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    منتظر نظرات دوستان در مورد کنسرتها هستم.

6. 7 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    به نظرم البته ناراحت نشی

برای یه طرفدار پر و پا قرص یه خواننده محبوب یه ضعفه که کنسرتهارو به این صورت ناقص داشته باشه

8. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    به نظرم البته ناراحت نشی

برای یه طرفدار پر و پا قرص یه خواننده محبوب یه ضعفه که کنسرتهارو به این صورت ناقص داشته باشه
    بزرگوار همین کنسرتها رو هم اونهایی که زیاد ادعا دارن،بعضی هاش رو ندارن..اگه جای من و موقعیت من رو داشتی باور کن یک چهارم اینها هم نداشتی..فکر نکن تو مرکز نشستی و همه جور امکانات پشت دستت ریخته و فکر میکنی کل آرشیو موسیقی ایران رو داری.سه سال پیش اینجا شخص بزرگواری بنام جلیل تاپیک استاد رو زد،با تمامی آثار معین،ولی در نهایتش این من بودم که نزدیک به ده فایل کمیاب استاد رو در اختبارش گذاشتم.

10. 6 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط moein1366 نمایش پست ها
    بزرگوار همین کنسرتها رو هم اونهایی که زیاد ادعا دارن،بعضی هاش رو ندارن..اگه جای من و موقعیت من رو داشتی باور کن یک چهارم اینها هم نداشتی..فکر نکن تو مرکز نشستی و همه جور امکانات پشت دستت ریخته و فکر میکنی کل آرشیو موسیقی ایران رو داری.سه سال پیش اینجا شخص بزرگواری بنام جلیل تاپیک استاد رو زد،با تمامی آثار معین،ولی در نهایتش این من بودم که نزدیک به ده فایل کمیاب استاد رو در اختبارش گذاشتم.
    اقا چرا میزنی ببخشید

در ضمن کدوم امکانات وقتی پول نباشه امکانات به هیچ درد نمیخوره

منم نگفتم کل ارشیو موسیقی ایرانو دارم جوینده یابندست

من خدمتم تو سیستان بود باور کن یه بابای بود تو اون دهاتا عشق مهستی یه چیزای نشونمیداد ادم کفش میبرید

حالا شما مگه موقعیتت چجوریه که این همه ناله میکنی

12. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سیستان بیشترین کاستها و سی دی ها رو از مرز پاکستان وارد میکنه.یعنی بیش از 80درصد کاستهای ایران و سی دی خوانندگان قبل از اینکه اینترنت و این جور چیزها بیاد، از سیستان وارد بازار ایران میشده بصورت قاچاق.الان ادامه داره ولی به صورت کم
    موقعیت من،در استان محروم،شهر محروم و باکمترین امکانات.اینترنت و اینچیزها سه چهارسالیه وارد منطقه ماشده.
    درکل امکاناتی نبوده که بخوام فایلهای استاد رو داشته باشم.دلخوش به همون کاستهای استاد روی ضبط بودیم.حالا شما از این کنسرتهای ناقص من،یکی رو افتخاری کامل بذار.

14. 6 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    من که والا اون موقع که اینترنت مینترنت نبود بیشتر از الان همه چیز گیرم میومد

گفتم جوینده یابندست

والا من زیاد تو نخ معین نبودم حدود 20 تا dvd ازش دارم چیزای که همه جا پیدا میشه

برای دوستان معینی هم به زودی کنسرت 1992 امفی تیاترو میزارم تو تاپیک موزیک ویدیوهای قدیمی

16. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    رفیق،این کنسرت رو که منم کامل گفتم دارم بصورت اورجنال،،لطف کن از اون کنسرتهای نیمه تمام به قول خودت، کاملش رو برا هواداران معین بذار.
    ایا من گفتم که اون کنسرتهای که شما به صورت نصفه دارید من کاملشو دارم؟

18. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    هرگاه میدونی نیست و گیر نمیاد،چرا.............؟
    بیخیال رفیق...خیلی مردی
    اولا مرد دیدی بکش روت

بعدشم اونی که واقعا عشق یه خواننده خاص باشه هر جوری شده به اثارش دست پیدا میکنه

من خودم حدود 80 تا کنسرت از داریوش دارم که با دوربین حرفه ای فیلمبرداری شده

باور کن برای به دست اوردن بعضیاش چه بدبختیای که نکشیدم

خلاصه اینکه جیزی نیست که نایاب باشه بخای ادم اگه چیزیرو واقعا بخاد به هر صورتی که شده به دستش میاره

20. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 11 از 145 نخستنخست ... 9101112132161111 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع