سلام دوستان عزیز
دوستان من یک سوال خیلی مهمی در مورد یکی از آلبوم های آقای معین دارم
دوستان آقای معین قرار بود حدودا در سال 1386 یک آلبومی بیرون بده به اسم دیدی گفتم نگفتم که الان سال 1393 هستیم و هیچ خبری از این آلبوم تو اینترنت نیست
حالا دوستان متن خبرش اینه که من این متن خبر رو حدودا از سال 1385 دیدم و الان هم تو سایت های دیگه هست
متن خبر :
آلبوم جدید معین با تاخير در تاريخ 23 آگوست منتشر خواهد شد. اين آلبوم دارای 9 ترانه است و نام آن ديدی گفتم؟ نگفتم است
آخرين شنيده ها حاکی از اين خبر بسيار تلخ می باشد كه استاد معين پس از انتشار آلبوم "ديدی گفتم نگفتم" با هنر خوانندگی وداع خواهد کرد زيرا از ناجوانمردی شرکت های موسيقی در پخش آهنگ ها قرارداد کنسرت ها و . . . باعث انزجار وی از هنر لس آنجلسی شده است. و سردي و خسته كننده بودن برگزاري كنسرت گيبسون و گفتگوي او با بي بي سي كه به هيچ وجه حاضر نبود در گفتگوي خود از بودن در خارج از كشور ابراز رضايت كند بر اين شايعه ها دامن مي زنند.
استاد معين اظهار داشته است كه: اگر مساله کنسرت اسراييل در سال ۱۳۷۱ وجود نداشت به ايران می آمدم و کارمم را در ايران دنبال می کردم.
اميدوارم استاد معين با استقبال بی سابقه ای که از آلبوم جديدش می شود غافلگير شده و از تصميم خود که قلب طرفدارنش را پژمرده می کند منصرف شود...
دوستان متن کامل این خبر این بود
حالا دوستان برای من تعجبه که الان سال 1393 هستیم از این آلبوم هیچ خبری تو هیچکجای اینترنت نیست
دوستان میشه بیشتر توضیح بدید آیا شما این آلبوم رو دارید یا اینکه آقای معین پشیمون شده که این آلبوم رو بیرون بده