[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتگرم داداش.این موضوع چقدصحت داره؟متاسفانه بعضی ازتنظیم کننده هاسودجوهستن وحرفایی به دروغ میزنن تابه نون ونوایی برسن.من قبلاتوپیج اینستاگرام آقای حنیفی این خبررودیدم که گفته بودهمکاری من استادمعین رودرسال۹۴
خواهیدشنید.داداش واقعاصحت داره؟
دمتگرم خیلی گلی داش احسان.پریچه آواز چیه؟؟؟؟
داداش من عکس خونه استادمعین درنجف آبادرودارم میخوای بزاری تاپیک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تصویر از خونه و مادر استاد و سنگ قبر والدین استاد
با تشکر از دوست عزیزم رضا مساح
تقدیم کرد به دوستداران معین
هرکه آمدگل زباغ زندگانی چیدورفت***عاقبت برسستی اهل جهان خندیدورفت.روحشون شاد
نام پدرمرحوم یدالله معین واستادمعین ۱۴سالش بودکه پدرش روازدست داد.نام مادرمرحومه ربابه یعقوبی که اگه اشتباه نگنم سال۱۳۸۶به رحمت خدارفت.روحشون شادوقرین رحمت الهی وجایگاهشان بهشت
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)