آلبوم جدید استاد معین با 14 آهنگ بزودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Saleh16 : 11-21-2015 در ساعت 09:23 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشی از کنسرت معین در آمستردام هلند 2015
کیفیت 1080
کیفیت 720
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
چه موسیقی دانهای بزرگی رو تو این تایپک شناسایی کردیم !!!!!!!!چه ایراداتی و چه غلطاتی از معین گرفتن...کارهای مجانی....شعرهای در پیتی ....تنظیم های آبکی.....
من راننده تاکسی هستم روزی که اهنگ همدم معین جدید اومده بود و من تو ماشین گوشش میدادم بالای 90 درصد مسافرا میپرسیدن این اهنگ جدید معین رو از کجا گیر بیارن و کلی باش حال میکردن حالا همدم شد اهنگ مجانی
تو رو خدا شما که اینقد استاد هستید یه اثر فوق مدرن ازتون معرفی کنین تا معین و طرفداراش از گمراهی دران چرا ما ایرانی ها از چیزی که خوشمون نمیاد فکر میکنیم ته افتضاح س
ملتی هستیم نابغه اصولا بخاریم ازمون بلند نمیشه تو هر کاری نظر میدیم و صاحب عقیده هستیم اگه مثلا اسم یه اهنگ ساز و تنظیم کننده بزرگ که ما خوشمون میاد رو اهنگ بود به به و چه چه میکردیم تا کی باید یه عده محدود واسمون الگو باشن ؟ اخه درد اینه که بزرگانمونم رنجوندیم اهنگسازان بزرگی مثل شماعی زاده یا شاعر گرانمایه ایی مثل سرفراز انقد بی مهری دیدن که کار نمیکونن از بابک بیات بزرگتر مگه داشتیم ؟ دیدید که چجور داغش تو دل موسیقی این کشور موند....اونا رو که رنجوندیم و گوشه نشین کردیم اونیم که جدیده مسخزش میکونیم خودمونم که هیچی بارمون نیست ولی علامه دهریم ....اگه معین و داریوش و اصلانی و چند تا خواننده استخون دارمون هک تو لک برن که باید از البوم های فقط گوش کن گوش کنیم
همتون نابغه اید بخدا ، از معین مگه میشه ایراد در آورد ، اصلا آشغال ترین آهنگ ها هم که به معین بدن خود استاد بلده چطور اجراش کنه که خوب در بیاد ، احتیاجی به انتقاد های غیر منطقی نیست دوستای خوب ، کسی که استاد باشه بلده چیکار کنه ، شما هم اگر خوشتون نیومده از این آهنگ که خیییلی هم زیبا و خوبه برین دنبال سلیقتون ، میدونید اشکال کجاست ، بعضیا تو عصر حجر گیر کردن ، میخوان که استاد معین تو سال 1394 همون آهنگ کفتر کاکل بسر سال 1370 با همون ریتم بخونن ، نمیخوان قبول کنن که هر خواننده ای احتیاج به تغیرات و بروز بودن داره ، نمیشه که تو گذشته گیر کرد ، به هر حال گرایش ها عوض میشن ، که استاد معین با یکی کردن سبک قبلی و جدیدش یه سبک جدید و تلفیقی رو ساختن که اسمش سبک پاپ سنتی هست ، شما دوستایی هم که اینقدر متفکرانه انتقاد میکنید 2 پیشنهاد میدم بهتون:
قبل از انتقاد ، بدونید از چه کسی دارید انتقاد میکنید و به حرفی که قراره بزنید فکر کنید و بعد بیان کنید
هرگز حرفی نزنید که از ارزشتون کم کنه
ویرایش توسط Saleh16 : 11-22-2015 در ساعت 11:47 AM
تو این چند ساله اگه بپرسن کدوم البوم ها عالی بودن , بنظرم دنیای این رورای من از داریوش و عاشقانه ها از احسان یا حتی آلبوم اعجاز از گوگوش تا حدودی
که این آلبوم هارو 90 درصدش با داخلیا بوده
این که جمع میبندی روزبه بمانی و افشین یداللهی و علیرضا افکاری و افشین مقدم هم جزوشون میشه داش
داخلیه خوب هم داریم ولی خب در کل با نود درصد حرفات موافقم
این حرفت همون تعصبیه که بهت گفتم و سال ها درگیرش بودم
خداوکیلی من یه تاره موی معین رو به صد تا خواننده داخلی نمیدم , ولی آهنگ جدید میلاد بابایی بنام اخرین فرصت رو بالای صدبار تا الان گوش دادم ولی این آهنگ اخر معین رو فک نکنم پنج بار بیشتر گوش کرده باشم
جفتشون هفته قبل اومدن
نمیگم معین بد بوده تو این چن ساله و عالی هم نبوده
قبول کن
البته اینم که میگم بد نبوده بخاظر ترک هایی مثل همدم و دلم تنگته و مردم و ترکم نکن و اینا بوده
ولی به اهنگای دیگه باشه واقعا بد بوده
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)