[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان قسمت موزیک ویدیوها در حال آپلود دوباره هستش ، ویدیوهای درحال آپلود
رویا
این چه عشقیست
الهه ناز
بیقرار
بهانه
معما
لحظه ها
نیرنگ
نماز
ویرایش توسط Saleh16 : 12-16-2014 در ساعت 11:42 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا مهدی.خوش اومدی به جمع معینی های نازنین
دوستان 9 موزیک ویدیوی زیر در قسمت مربوطه اضافه شد
رویا
این چه عشقیست
الهه ناز
بیقرار
بهانه
معما
لحظه ها
نیرنگ
نماز
این تصویر مربوط میشه به زمان تهیه البوم لحظه ها که استاد در استدیو هستند.از قیافه استاد مشخصه که چه تلاش هایی برای بجا ماندن این آلبوم بی نظیر دارد انجام میده.
سلام صالح جان
چرا اینها همش ارور میده،مگه الان آپلود نکردی
اره الان درست شد.ممنون از تلاشهات صالح جان
دوست عزیز ببخشید که این حرف رو میزنم،هر کدومش که کلیک میکنم حجمشون پایینه،4تا از این ویدیوهایی که گذاشتی دارم،حداقل هر کدومشون 250مگ هستند.احتمالا اورجنال باشن.البته با ابن حرفم نمیخوام زحماتت رو کم رنگ کنم.
باز هم ممنون از زحماتت
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)